Søg

Information om Sydbank Pokalen og adgang til 3F Superligakampen søndag den 14. juni

Kell Haugaard, 11. juni 2020, kl. 12:45

Først kort information om finalen i Sydbank Pokalen, onsdag den 1. juli på Blue Water Arena i Esbjerg
Onsdag aften føjede det lyseblå 3F Superligahold et nyt kapitel til den sønderjyske historiebog. For første gang nogen sinde skal SønderjyskEs fodboldherrer deltage i en pokalfinale. Finalen i Sydbank Pokalen bliver et opgør mellem SønderjyskE og AaB onsdag den 1. juli på Blue Water Arena i Esbjerg.
Allerede i morgen mødes de to finaleklubber og DBU i Esbjerg til drøftelser om kampafvikling, adgangsforhold, billetter etc. Vi udsender herefter information så snart, vi kan.
(Til jeres information er det i øvrigt ikke første gang, at SønderjyskE er repræsenteret i en pokalfinale. Tilbage i 2008 var det de lyseblå fodboldkvinder, som spillede pokalfinale i Parken mod Fortuna Hjørring).

Vi fortsætter med at ”dele sol og vind lige” – Vi trækker lod blandt alle sponsorer og sæsonkortholdere om ca. 300 pladser til søndagens kamp i 3F Superligaen mod Lyngby Boldklub
Vi må fortsat kun være 500 personer totalt på Sydbank Park til søndagens kamp mod Lyngby Boldklub i henhold til Covid 19 påbudene fra myndighederne.
Derfor gør vi tingene på samme måde som til onsdagens semifinale i Sydbank Pokalen. ”Vi deler sol og vind lige”.

Til kampen er SønderjyskE vært ved en gratis øl eller vand – og de 300 deltagere kan også glæde sig til en kop kaffe og en lækker kage, som leveres af vores sponsor Easyfood A/S. Velbekomme – og stor tak til Easyfood A/S!

I dag putter vi igen alle sponsorvirksomheder (minus de virksomheder, som fik adgang til onsdagens semifinale i Sydbank Pokalen) ned i én bowle og alle sæsonkortholdere (minus dem, der deltog onsdag) i en anden bowle. Så har alle en lige og fair chance. Der trækkes 80 sponsorvirksomheder (To deltagere pr. virksomhed) fra Bowle 1. Fra Bowle 2 trækkes 140 sæsonkortholdere (fordelt mellem Blue Section, Siddepladser og Ståpladser). Alle ”vindere” modtager mail i dag.
Man skal  senest fredag kl. 10.00 indsende navn og mailadresse samt mobilnr. på deltageren (gælder virksomheder). Har man som sæsonkortholder ikke mulighed for at deltage til onsdagens kamp, bortfalder adgangsretten til kampen.
Der udsendes herefter separat mail fra SønderjyskE med information til alle deltagere – mailen bliver kontrolleret ved indgangen – og man skal på grund af ”Protokollaterne” fremvise ID ved indgangen.
Der er adgang til Pro Tech CNC Tribunen fra Louisevej. Der er IKKE adgang til andre tribuner, og vi skal opfordre deltagerne til at følge kontrollørernes anvisninger.

Op til de kommende hjemmekampe forventer vi at gentage processen (deltagernavnene/virksomhederne fra onsdagens og fredagens lodtrækning er så ikke med i bowlerne) og trækker nye sæsonkort/navne/virksomheder. Vi håber så, at der i mellemtiden (og gerne snart) er fundet løsninger, som på en forsvarlig måde kan give adgang til flere tilskuere til kampene.

Vi arbejder fortsat på at få belyst adgangsforhold for erhvervslejemål som f.eks. skybokse. Indtil videre er der fortsat ikke adgang til skybokse etc. (Skyboksvirksomhederne er naturligvis også med i ”sponsor-bowlen”).

Så snart vi har hørt nyt fra myndighederne m.fl. og/eller der er nyt at berette, vender vi omgående tilbage med en ny orientering.

SønderjyskEs kommende kampe
På søndag den 14. juni gælder som nævnt det første kamp i Gruppespillet. Modstanderen på Sydbank Park er Lyngby Boldklub. Vi sender igen liveoptakt fra Fuglsang Loungen på vores Facebook-side, starttidspunktet oplyses senere i denne uge. Kampen vises direkte på EuroSport 2 med kampstart kl. 16.00.

Også de to næste kampe i gruppespillet er blevet programsat. Torsdag den 18. juni klokken 18.00 spiller vi ude mod OB, og søndag den 21. juni klokken 14.00 spiller vi ude mod Silkeborg IF – begge kampe vises på TV3 Max.
De tre sidste kampe i gruppespilles spilles i rækkefølgen Silkeborg hjemme, OB hjemme og Lyngby ude – og programsættes senere (TV-valg).

Tak for jeres opbakning 🙂


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus