Søg

Information om SønderjyskE-ejers klubkøb

Jacob Ravn, 12. februar 2021, kl. 13:47

SønderjyskE’s ejer, Platek-familien, har investeret yderligere i europæisk klubfodbold, og det åbner for nogle forretningsmæssigt og sportsligt spændende muligheder, men der foreligger ikke samarbejdsaftaler med SønderjyskE på nuværende tidspunkt.

Torsdag blev det offentliggjort, at Platek-familien har investeret i den italienske Serie A-klub AC Spezia Calcio, og det har givet flere spørgsmål omkring, hvad det betyder for SønderjyskE Fodbold.

I SønderjyskE vil vi gerne kommunikere åbent, og derfor forholder bestyrelsesformand Gynther Kohls sig her til nyheden:

– Først og fremmest vil vi gerne ønske Platek-familien tillykke med købet, og vi glæder os over, at vi nu har fået en ”søsterklub” i Italien. Endnu er det alt for tidligt at konkludere, hvad det betyder for SønderjyskE, for der ligger ingen officiel samarbejdsaftale mellem klubberne.

– Det vil være oplagt, hvis der med tiden kommer en form for samarbejde og vidensudveksling, som alle parter kan drage fordel af, men her og nu ligger der ingen aftaler mellem klubberne, og når og hvis det sker, vil vi orientere åbent om det til SønderjyskE’s fans og sponsorer, siger Gynther Kohls.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus