Søg

Information om pokalfinale, billetter og tilskuertal

Jacob Ravn, 16. april 2021, kl. 15:32

Billetsalget til pokalfinalen forventes at starte 3. maj. På Sydbank Park forventer vi, at der kan lukkes omkring 3000 tilskuere ind efter 21. april. 

Torsdag og fredag bød på et par rigtig gode nyheder, da vi først spillede os i finalen i Sydbank Pokalen, og kort efter blev oplyst om, at tilskuerne må komme tilbage på stadion fra den 21. april.

Pokalfinalen først: Den spilles Kr. Himmelfartsdag torsdag den 13. maj klokken 15.00 og vises på DR1 og Viaplay.

En lodtrækning fredag formiddag afgjorde, at Randers FC officielt bliver hjemmehold, mens vi er udehold og skal spille i de sorte trøjer.

Billetterne til pokalfinalen vil blive fordelt ligeligt mellem de to hold. Det endelige tilskuertal er endnu ikke fastlagt. Vi forventer, at vi kan starte billetsalget mandag den 3. maj. Vi orienterer løbende om billet- og tilskuersituationen så snart, der er nyt at fortælle.

Det samme er tilfældet for kampene på Sydbank Park i 3F Superligaen. Der bliver åbnet op fra tilskuere fra den 21. april, og vi forventer, at vi kan lukke omkring 3000 tilskuere ind til kampene i Haderslev, men vi afventer den endelige godkendelse.

Vi orienterer løbende, når der er nyt både om Sydbank Park og Sydbank Pokalen.

Og lige til sidst: HOLD OP, HVOR VI GLÆDER OS TIL AT SE JER PÅ STADION.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus