Søg

Information om billetsalg til finalen i Sydbank Pokalen

Jacob Ravn, 26. juni 2020, kl. 14:07

Information om billetter til finalen i Sydbank Pokalen onsdag den 1. juli i Esbjerg

Myndighederne har nu givet endelig tilladelse til at åbne for flere tilskuere til den – set med lyseblå øjne – historiske pokalfinale på Blue Water Arena.

Fratrukket spillere, officials, pressefolk, DBU, turneringssponsorer m.fl. får SønderjyskE tildelt ca. 724 billetter. Traditionelt inviterer klubberne deres bestyrelser, moderklubrepræsentanter, hovedsponsorer, spillertrup, spillernes koner/kærester m.fl. til den danske pokalfinale. Det gør vi også i SønderjyskE.

Men vi er også særdeles opmærksomme på den meget store interesse fra de trofaste sponsorer og sæsonkortholdere. ”Alle” vil gerne til pokalfinale, og ingen ville hellere end vi give adgang til et lyseblåt hav af sønderjyder på onsdag. Det er blot ikke muligt på grund af de strenge Covid19-restriktioner.

Vi har derfor også valgt, at ingen medarbejdere i SønderjyskE bliver inviteret med til finalen – med mindre den enkelte medarbejder har en funktion eller opgave på dagen.

Vi deler sol og vind lige igen på samme måde, som vi har gjort til de seneste kampe i 3F Superligaen.

Der vil være ca. 600 billetter, som fordeles 50/50 mellem sponsorer og sæsonkortholdere.

Vi har sendt yderligere information til vores sponsorer og sæsonkortholdere omkring, hvordan de rent praktisk stiller sig i kø i billetsystemet, når billetsalget starter på mandag.

Igen: Vi havde drømt om en karavane af busser og biler til pokalfinalen – med flere tusinde glade og feststemte syd – og sønderjyder i et hav af lyseblåt. Det kan vi bare ikke på grund af myndighedernes restriktioner. Det er jo et umuligt dilemma. Vi har som nævnt derfor på bedste, ordentlige måde forsøgt at dele sol og vind lige mellem sponsorer og sæsonkortholdere.

Vi håber, at de sponsorer og sæsonkortholdere, som får adgang til kampen får en god oplevelse – og også at de vil skabe en festlig ramme for spillerne på banen og de mange, som følger med foran TV-skærmene eller til storskærmsarrangementet på Gravene i Haderslev.

Vi ønsker jer alle en rigtig god kamp – Forza SønderjyskE!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus