Søg

Indvielse af fanlokale: Autografer, trøjeauktion, hygge og højt humør

Jacob Ravn, 13. maj 2019, kl. 11:30

Onsdag klokken 17.00 er der indvielse af det fanlokale, som SønderjyskE-fansene har fået stillet til rådighed efter udbygningen af Sydbank Park. Kom og få autografer og en gratis øl eller sodavand. Halvdelen af overskuddet fra trøjeauktion går til fansene. 

Et fanlokale på Sydbank Park har længe været et stort ønske blandt SønderjyskE-fansene, og nu er det gået i opfyldelse.

Efter udbygningen af Sydbank Park er der blevet plads til et fanlokale i boldgaden under Davidsen-tribunen, og onsdag klokken 17.00 er det klar til indvielse – og det skal naturligvis fejres!

SønderjyskE vil være vært for en øl eller sodavand, og spillertruppen kigger også forbi, så der er mulighed for at få en masse autografkort og selfies, inden spillerne bliver sendt på sommerferie. Der vil desuden være mulighed for at købe Danmarks bedste stadionpølse, og bedre aftensmad kan man vel ikke få på en helt almindelig onsdag.

Klokken 17.45 er der årets sidste trøjeauktion, hvor du kan byde på de kampbårne, sorte udebanetrøjer, som spillerne har kæmpet i igennem hele sæsonen. Trøjen vil blive signeret af den pågældende spiller, og der medfølger et ægthedsbevis, så du kan se, at det er en ægte kampbåren trøje, du har fået med dig hjem.

For at hjælpe SønderjyskE Fodbold Support godt på vej med indretningen af det nye fanlokale vil halvdelen af overskuddet fra trøjeauktionen denne gang gå til fansene, så de kan bruge til udsmykning af lokalet.

Vi håber, at rigtig mange SønderjyskE-fans vil kigge forbi til en hyggestund, hvor vi sammen kan fejre det nye fanlokale og sige tak for denne sæson og ønske hinanden en god sommerferie.

 PROGRAM
17.00: Vi mødes i boldgaden under Davidsen-tribunen
17.15: Velkomst, indvielse og snoreklip
17.45: Trøjeauktion
18.30: Tak for denne sæson

Endnu mangler en dør og nogle vinduer, men fanlokalet på Sydbank Park står klar til indvielse onsdag klokken 17.00. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus