Søg

Wall of Fame

SønderjyskE og moderklubben HFK ønsker løbende at hædre tidligere spillere og ledere, der har ydet en særlig indsats i perioden med superligafodbold i Haderslev og Sønderjylland. Der er nedsat et udvalg, som vælger de personer, der hædres med en plads i Wall of Fame i Reick Møbler Boldgaden på Sydbank Park.

I udvalget sidder:
Jacob Ravn, pressechef i SønderjyskE
Per Jessen, web- og kommunikationskonsulent i SønderjyskE
Teddy Pedersen, medlem af DBUs’ bestyrelse og tidligere formand for HFK
John Lauridsen, kasserer og tidligere formand for SønderjyskE Fodbold Support
Bent Vedsted Rønne, arkivchef ved Historisk Arkiv for Haderslev Kommune
Kjeld Thrane, medlem af Totaloplevelsesudvalget i SønderjyskE
Mads Sandemann, journalistisk chefredaktør for JydskeVestkysten

Følgende er optaget i Wall of Fame:
Lars “Mini” Hansen (26/04-15)
Sölvi Ottesen (26/04-15)
Simon Poulsen (25/10-15)
Hans-Werner Stehmann (25/10-15)
Frank Andersen (30/10-16)
Tommy Bechmann (10/03-19)


wall-of-fame_lars-mini-hansenWall of fame_Simon Poulsen

Wall of fame_H.W. Stehmann


Den snedige

I amerikansk sport har man udtrykket ”mest værdifulde spiller”. Det udtryk kunne man godt hæfte på Tommy Bechmann i en stor del af den tid, han spillede i SønderjyskE. Han scorede 33 mål i 145 kampe, men det var ikke kun som målscorer, at han udmærkede sig. Tommy Bechmann var en evig kilde til uro for modstandernes forsvarere, og på den måde var han også med til at skabe plads og muligheder til medspillerne.

Hans erfaring, professionelle indstilling og store menneskelige egenskaber var med til at løfte SønderjyskE-truppen og gøre det muligt for de lyseblå at blive et etableret hold i superligaen. Den udvikling kulminerede med det sensationelle DM-sølv i 2016 og den efterfølgende deltagelse i Europa Leauge, hvor det var meget tæt på, at SønderjyskE var kommet med i gruppespillet.

Tommy Bechmann er født 22. december 1981 i Aarhus. Som senior spillede han for FC Aarhus, Esbjerg fB, Vfl Bochum, SC Freiburg og for SønderjyskE frem til januar 2017, da han stoppede karrieren på grund af knæproblemer. I Esbjerg-tiden blev han kåret som efterårets profil i superligaen 2003 og som årets EfB-spiller i sæsonen 2003/2004, hvor det også blev til bronzemedaljer. I klubkarrieren blev det til 116 mål i 421 kampe. Tommy Bechmann spillede desuden 15 kampe på ungdomslandsholdet, hvor han scorede 11 mål.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus