Højdepunkter og referat: Drømmestart i 3F Superligaen

SønderjyskE blev det første hold, der besejrede mestrene fra FC Midtjylland på MCH Arena. SønderjyskE vandt 2-1 efter en mandfolkepræstation over hele linjen.

Så blev 2021 da ellers lige skudt i gang i 3F Superligaen.

SønderjyskE-spillerne leverede en pragtpræstation i årets første kamp, og det endte helt fortjent med en 2-1-sejr på MCH Arena, hvor mestrene fra FC Midtjylland tabte for første gang i sæsonen.

SønderjyskE spillede stærkt og disciplineret i første halvleg og var tæt på at bringe sig i front allerede efter ti minutter, men en triplechance blev ikke omsat.

Kort før pausefløjtet tog Mads Albæk ansvar og initiativ, og fra 30-35 meter sendte han kuglen mod kassen. Bolden knækkede og snød Jesper Hansen i FCM-målet, og så var gæsterne fortjent i front.

De gode takter fortsatte efter pausen, men der var brug for en stor Lawrence Thomas-redning for at holde hjemmeholdet fra fadet. Den australske målmand fik flot reddet et hovedstød tæt under mål.

Ti minutter før tid lignede det en afgørelse, da Anders K. Jacobsen flot bankede bolden i mål, efter et Pierre Kanstrup-indkast blev forlænget af Stefan Gartenmann.

Hjemmeholdet fik dog reduceret i det 90. minut, men SønderjyskE var fint i kontrol i overtidens syv minutter, og dermed endte det altså med en 2-1-sejr til SønderjyskE.

Den næste kamp spilles søndag klokken 14.00, hvor Vejle Boldklub gæster Sydbank Park.