Søg

Hjemmebane statistikken skal udbygges

Rasmus Andersen, 28. november 2016, kl. 7:05

Af Rasmus Andersen

I Alka Superligaen er der ingen bedre hjemmebane end Sydbank Park gennem de seneste 5 runder. Ganske givet, har ligaens nummer 1 og 2 begge fået samme pointhøst, men 13 point, 4 kampe med clean sheet, og en kamp i vente mod AaB, der, sammen med Esbjerg fB, har tabt de seneste 5 udebanekampe i Alka Superligaen. Så SønderjyskE har kortene på hånden, i forhold til at udbygge den fantastiske statistik.

AaB vandt deres første kamp siden september, da de i sidste spillerunde slog Randers FC 2-1 på hjemmebane. Det er dog en helt anden verden, når gæsterne træder ind på græsset på Sydbank Park. Med de lyseblå tilskuere i ryggen, og selvtilliden i top, er Sydbank Park blevet et fort i Alka Superligaen. Faktisk, har vi ikke tabt en kamp på Sydbank Park, siden d. 31. juli! Imponerende af de danske vicemestre.

AaB kan, udover sejren mod Randers FC, tage med, at de endelig fik lidt hul på målbylden i Alka Superligaen, hvor de har haft store problemer de seneste måneder. AaB har faktisk ikke lavet mere end 1 mål i én kamp før Randers FC kampen, siden de tabte 5-3 til Silkeborg IF i september. Vi tror dog på, at de kan få det svært mod et bundsolidt forsvar, og en målmand i topform mellem de lyseblå målstolper.

Hold øje med vores mand:
Marcel Rømer
Man kommer ikke udenom at en mand, der har taget enormt ansvar for de lyseblå i denne sæson, har været midtbanekreatøren, Marcel Rømer. Rømer har, ganske ubemærket, været dominerende for de lyseblå helte på midtbanen. Både assist og mål er med til at bidrage til en imponerende sæson, men det er mere bevægelses mønstrene, bolderobringerne, og afleveringerne, der imponerer på græs tæppet i Alka Superligaen. Ofte lægger man ikke mærke til midtbane motorerne på et hold, men hold godt øje med Marcel Rømer når vi står i defensiven, og når han dikterer offensiven. Rømer har et enormt løbepensum, og sammen med de øvrige midtbanemænd, har han en stor andel i de 4 clean sheets vi har i træk på hjemmebane. Der er næsten ikke noget at lave for defensiven, når midtbanen kan afvise det første pres. Vi tror på, at midtbanen kan være nøglen til endnu en sejr på tirsdag!

Hold øje med deres mand:
Frederik Børsting
2 mål i de seneste 2 kampe har gjort Frederik Børsting til den, uden tvivl, farligste mand i en AaB offensiv, der har haltet gennem de seneste måneder. Både en lynhurtig opfattelse og et enormt angrebsiver har gjort Børsting til en spændende ung spiller, man kan følge i Alka Superligaen. Det er ikke først i år, at Børsting viser sig frem i Alka Superligaen, faktisk har Børsting været en del af holdet siden 2014. Siden da, er det blevet til 62 kampe, med 5 mål til følge. Dermed må man sige, at 2 mål i 2 kampe, er noget af en storform for den unge spiller. Hold øje med Børsting, når AaB skal forsøge at overliste Kees Luijckx, Pierre Kanstrup, Ramon Rodrigues, Marc Dal Hende og Lukas Fernandes. Hvilket vi tror, bliver en mere end vanskelig opgave for den unge offensivspiller.

Husk, at du på danskespil.dk kan spille på kampen. Hvis du tror på en hjemmebanesejr til de lyseblå, kan du få odds 2,25 på SønderjyskE. Ikke dårligt for et hold i storform på hjemmebane!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus