Søg

HISTORISK: VI ER I FINALEN

Jacob Ravn, 10. juni 2020, kl. 21:12

SønderjyskE er i finalen i Sydbank Pokalen efter en flot og fortjent 2-1-sejr over AC Horsens på Sydbank Park.

Onsdag den 10. juni 2020 blev der skrevet fodboldhistorie på Sydbank Park i Haderslev.

SønderjyskE vandt 2-1 over AC Horsens i semifinalen i Sydbank Pokalen, og vi er dermed i klubbens første finale nogensinde.

Efter en chancefattig første halvleg, hvor der meget naturligt stod 0-0 på tavlen, spillede SønderjyskE en stærk anden halvleg. AC Horsens kom ganske vist foran på Okosuns hovedstødsmål efter 52 minutter, men det slog bestemt ikke hjemmeholdet ud.

SønderjyskE trykkede bare mere og mere på, og ti minutter efter var der udlignet på Julius Eskesens flotte langskudsdrøn.

SønderjyskE producerede den ene fine mulighed efter den næste, og i det 89. minut var der gevinst, da Anders K. Jacobsen scorede til 2-1.

Sådan endte det, og så kunne SønderjyskE-spillerne fejre sejren med de omkring 270 SønderjyskE-fans på tribunen.

Og hold nu k…, hvor fansene også leverede i dag. Der var få, men de sang, larmede og heppede hele vejen igennem. Hvor var det fantastisk. Tak, tak, tak.

Nu skal vi til Esbjerg den 1. juli og spille finale i Sydbank Pokalen. Forhåbentligt med langt flere sønderjyder på lægterne. Den tager vi senere.

Lige nu skal vi nyde, at SønderjyskE skrev historie. Vi er i vores første pokalfinale nogensinde. Og nej, hvor er det fedt.

Matchvinder AK efter finale-billetten var i hus: 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus