Søg

HFK-spiller får talentkontrakt i SønderjyskE

Jacob Ravn, 6. maj 2020, kl. 15:00

15-årige Julius Beck har underskrevet en treårig kontrakt med SønderjyskE/HFK.

Endnu et lokalt fodboldtalent er kommet på talentkontrakt i SønderjyskE/HFK.

15-årige Julius Beck har netop underskrevet en kontrakt, der løber frem til 30. juni 2023.

Den unge midtbanespiller har spillet alle sine ungdomsår i HFK, og han glæder sig over, at det hårde arbejde på træningsbanerne nu er blevet belønnet med den første kontrakt.

– Det er en fed følelse at underskrive kontrakten. Det er noget, jeg har arbejdet hen imod længe, så det er virkelig en god følelse at stå med kontrakten i hånden.

Som ægte HFK’er er drømmen nu en dag at slå igennem på SønderjyskE’s hold i 3F Superligaen.

– Mit mål er uden tvivl at blive professionel fodboldspiller. Det er det, jeg lever og ånder for at blive, og det vil være skønt, hvis det kunne blive her i SønderjyskE, siger Julius Beck, der i øvrigt er søn af den tidligere HFK-anfører Henrik Beck, som blandt andet var med, da klubben for første gang i 2000/2001 spillede i Superligaen.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at endnu et lokalt talent er kommet på talentkontrakt.

– Han er en uhyre dygtig og arbejdsom midtbanespiller, som har noget af det, som man ikke bare lige kan lære. Han har en indædt vilje, og han går forrest på og uden for banen hver dag. Han har et godt blik for spillet, og han er en rigtig leder og anførertype.

– Nu skal han fortsætte sin måde at være på, det hårde arbejde og dermed den gode udvikling, så han med tiden har de bedste forudsætninger for at komme igennem til Superliga-holdet. Det glæder mig, at endnu et lokalt talent er kommet på kontrakt, og det er helt i tråd med vores strategi for akademiet, hvor vi skal holde på vores dygtigste spillere, og det er Julius Beck endnu et eksempel på, siger Hans Jørgen Haysen.

At Julius Beck også tager ansvar uden for banen, er en aktuel indsamling et meget godt eksempel på. Han er en af initiativtagerne fra HFK’s U15-hold, der stiller arbejdskraft til rådighed, og hvor indtjeningen går til at samle ind til SønderjyskE i disse trængte Covid19-tider.

Så skal bilen vaskes, græsplænen klippes, eller har du andre gøremål, de unge spillere kan tjene en skilling på, er du velkommen til at kontakte U15-træner Mathias Wael (se opslag herunder), som så giver arbejdsopgaverne videre til Beck og de andre friske drenge fra U15-holdet.

– Vi har været i gang med nogle opgaver, men der er tid og plads til flere, siger Julius Beck med et stort smil.

SønderjyskE og HFK ønsker Julius Beck tillykke med kontrakten.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus