Søg

HFK bringer Superliga-stemningen hjem i de sønderjyske stuer

Jacob Ravn, 28. maj 2020, kl. 14:40

HFK sælger stadionpølser og klubkassen med Fuglsang-pilsnere i en støttekampagne til fordel for SønderjyskE Fodbold. HFK er også de første, der sælger den nye SønderjyskE genforeningstrøje. Salget starter fredag.

3F Superligaen er lig med følelser, fællesskab og fodboldfest.

Men for mange sønderjyder er fodbold også lig med en Fuglsang-pilsner og en stadionpølse på Sydbank Park, men desværre er det ikke muligt at komme på stadion i øjeblikket på grund af Covid-19-restriktionerne.

Alligevel bliver det muligt for SønderjyskE-fansene at bringe lidt Superliga-stemning hjem i stuerne.

Haderslev Fodboldklub (HFK) har lavet en støttekampagne, hvor de sælger stadionpølser fra Vollstedt og klubkassen med Fuglsang-pilsenere, og hvor overskuddet af salget går til SønderjyskE Fodbold. Så er smagsløgene i hvert fald indstillet til Superliga-bold.

Der er mulighed for at købe to typer pakker.

Pakke 1: En klubkasse med otte Fuglsang Blue Bird-fanøl og en pakke med 10 ægte stadion-ringridere fra Vollstedt til 225 kroner.

Pakke 2: En klubkasse med otte Fuglsang Blue Bird-fanøl, en pakke med 10 ægte stadion-ringridere fra Vollstedt og et SønderjyskE-halstørklæde til 350 kroner.

HFK åbner fanboden på Sydbank Park (under Pro Tech CNC-tribunen ud mod Louisevej), hvor du i bedste drive-in-stil – dog på gåben – kan hente din støttepakke. Husk at tage hensyn til Covid19-restriktionerne og hold god afstand.

Åbningstiderne er som følger:

Fredag den 29/5 kl. 15 – 18
Lørdag den 30/5 kl. 10 – 13
Torsdag den 4/6 kl. 15 – 18
Fredag den 5/6 kl. 10 – 14

Pakkerne kan også bestilles via HFK’s Facebook-side, og der er levering i postnummer 6100 og 6500 for en merpris på 25 kroner. Se her, hvordan du gør det (Facebook-link).

Læs om trøjesalg herunder.

Forpremiere på genforeningstrøjen

Det officielle salg af den nye SønderjyskE genforeningstrøje er egentligt søndag den 7. juni, men HFK har fået lov til at lave en forpremiere, og trøjen vil således også være til salg i boldgaden allerede fra fredag den 29. maj (kan ikke leveres).

HFK har 400 trøjer til salg, og de sælges efter ”først til mølle”. Voksenstørrelser koster 500 kroner. Børnestørrelser 450 kroner. Læs mere om genforeningstrøjen her.

Vi håber, at mange SønderjyskE-fans vil støtte op om dette fremragende initiativ fra HFK.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus