Søg

Haysen stopper som sportschef i SønderjyskE

Jacob Ravn, 28. januar 2021, kl. 17:10

Hans Jørgen Haysen har valgt at stoppe som sportschef i SønderjyskE Fodbold. Han stopper ved udgangen af februar, hvorefter han fra 1. marts skal til AGF.

Hans Jørgen Haysen stopper som sportschef i SønderjyskE Fodbold ved udgangen af februar, hvorefter han fra 1. marts fortsætter hos AGF.

45-årige Haysen har siden januar 2004 været tilknyttet SønderjyskE i flere forskellige funktioner, og siden juni 2014 har han været sportschef i fodboldafdelingen.

Torsdag eftermiddag har han meddelt, at han stopper i SønderjyskE ved udgangen af februar, og han skal derefter – fra 1. marts – være sportschef i AGF.

Hele organisationen, ejerskabet og ledelsen er alle ærgerlige over, at Haysen skifter, men hele vejen rundt sender vi ham videre med de bedste ord og ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer. Hele vejen rundt i organisationen er der udtrykt stor respekt for hans fantastiske indsats i klubben de seneste 17 år.

Direktør Klaus Rasmussen er ærgerlig over, at Haysen nu forlader klubben, men han giver ham de bedste ord med på vejen.

– Det er aldrig sjovt, når en vellidt nøglemedarbejder siger op, og vi er kede af at miste en dygtig medarbejder, der har været toployal og yderst dedikeret gennem alle årene i klubben. Han har været med siden SønderjyskE blev etableret og har haft mange kasketter i klubben, men det er særligt i rollen som sportschef, at han har gjort en forskel i klubben.

– Han var helt grøn, da vi tog ham ind som sportschef i 2014, men vi troede på ham, og tiden har vist, at vi så rigtigt. Han har lagt sten på sten og udviklet klubben fantastisk, og med ham i spidsen har vi nået nye højder med sølvmedaljer, europæiske kampe og pokaltriumf. Han har været her i 17 år, og nu gør vi kapitlet godt færdigt, og når vi sender ham videre fra 1. marts, takker vi ham mange gange for indsatsen og ønsker ham alt det bedste fremover, siger Klaus Rasmussen.

Hvem der skal tage over efter Hans Jørgen Haysen er endnu uvist, og den kommende tid vil blive brugt på at finde en egnet afløser.

– Det her er helt nyt for os, så nu trækker vi lige luft ind, inden vi tager hul på rekrutteringsprocessen. Vi skal ud at sondere markedet og se, hvad der er af spændende muligheder, og vi skal finde ud af, hvad der er den bedste løsning for SønderjyskE. Det er vigtigt, at SønderjyskE også fremover bliver et sted, hvor unge mennesker kommer for at udvikle sig og gøre karriere, siger Klaus Rasmussen.

Familien Platek udtrykker også taknemlighed for den indsats, Hans Jørgen Haysen har leveret i SønderjyskE.

– Vi er kede af, at Hans forlader klubben. Han har været en helt afgørende grundpille for spillernes moral, opbakning og rekruttering i løbet af 17 år i klubben. Hans hårde arbejde og dedikation til holdet vil have en efterklang i de kommende år. Vi har været begejstret for at arbejde sammen med ham i denne korte periode, og vi ved, at han fortsat vil gøre fænomenale fremskridt. Vi ser frem til at se, hvilke ting han vil udrette fremover i sin karriere, og vi ønsker ham alt det bedste, lyder det fra Platek-familien.

For Hans Jørgen Haysen bliver det specielt at forlade en klub, han har været en del af i 17 år, og han ser tilbage på en lang og spændende tid i SønderjyskE.

– Jeg har haft en fantastisk tid i SønderjyskE, og så længe jeg er i klubben, vil ingen være i tvivl om, at jeg vil arbejde loyalt og indædt for SønderjyskE.

– Der er tre primære grunde til, at jeg skifter nu. For det første er SønderjyskE et virkelig godt sted, og det betyder meget for mig at kunne give det godt videre til den næste, der skal tage over og komme med nye ideer og tanker. For det andet passer tidspunktet godt i forhold til mit privatliv, hvor børnene er ved at være voksne. For det tredje er det en spændende mulighed i AGF og Aarhus, og det skulle også til for at lokke mig væk herfra.

– SønderjyskE har været en stor del af mig i mange år, og jeg ønsker virkelig klubben alt det bedste i årene fremover. Jeg har lige fra starten haft et stærkt samarbejde med direktør Klaus Rasmussen og bestyrelsesformand Gynther Kohls, og jeg er meget taknemlig for, at de troede på mig og gav mig chancen. Jeg har også været glad for samarbejdet med bestyrelsen, amatørklubben, samarbejdsklubberne, spillere og staben og alle i og omkring SønderjyskE. Jeg er altid blevet mødt med smil og glade ansigter, og det har givet mig en masse. Jeg har været i klubben i 17 år, så jeg kender hver en krog, og jeg elsker ånden og sjælen, der er her, og det skal SønderjyskE virkelig holde fast i, for det gør det til en helt speciel klub, som altid vil have en plads i mit hjerte, siger Hans Jørgen Haysen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus