Søg

Haysen ser tilbage på transfervinduet

Per Jessen, 9. september 2016, kl. 14:01

Sidste uge lukkede transfervinduet, og SønderjyskE var blandt de mest aktive de sidste par dage, hvor der var både afgang og tilgang at notere.

– Det blev lidt hektisk til sidst. Ser man bort fra salget af Guira, så formåede vi at holde fast på spillerne i startformationen. Da vi indgik en ny aftale med Guira, var det en planlagt strategi, at han skulle sælges på et tidspunkt. Vi har jo også hentet centrale midtbanespillere i de to sidste transfervinduer, forklarer sportschef Hans Jørgen Haysen.

Han henviser her til Marcel Rømer og senest tilgangen af finske Sakari Mattila og pointerer, at man skal se tingene i et større perspektiv. Det gælder hele tiden om at være lidt på forkant med truppens sammensætning i fremtiden. Oveni er der blevet forlænget aftaler med Kees Luijckx, Marin Skender, Tommy Bechmann, Casper Olesen og Marc Pedersen.

– Vi fik forlænget med flere bærende kræfter og spændende fremtidsspillere. Det er dog ingen hemmelighed, at vi har mange spillere med kontraktudløb næste år, og det skal man selvfølgelig også have i tankerne. Med en spiller som Ramon Rodrigues har vi fået en stærk spiller, som samtidig kan dække flere pladser. Vi har gennemgående fået en masse kvalitet ind i truppen. Flere af de nye har allerede grebet chancen. Bare se en spiller som Mikael Uhre, som helt fortjent er kommet på U21-landsholdet, siger Haysen.

Uhre spillede 1. Division sidste år ligesom to af de andre nye – Nicolaj Ritter og Philip Zinckernagel.

– Vi har tidligere haft succes med at hente spændende spillere i 1. Division, som er et godt marked for os. Det er en strategi, som har virket. Og så skal man ikke glemme, at vi igen har rykket en af vores egne op i truppen med Erik Nissen, forklarer Haysen.

Foto: Kåre Hangaard


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus