Søg

Hårdt tjent point i Kongens Lyngby

Rasmus Andersen, 12. august 2017, kl. 17:52

Af Rasmus Andersen

Vejret var perfekt til fodbold i Kongens Lyngby i dag, da SønderjyskE gæstede Lyngby BK i femte runde af Alka Superligaen.

Vejrforholdene vidnede dog ikke om lige så soleklare forhold på banen. Både SønderjyskE og Lyngby BK havde svært ved at finde gameplanen frem på banen, og derfor blev det kun til sporadiske muligheder i hele første halvleg.

Mikael Uhre havde de første 2 tilbud til SønderjyskE, da han i begge ombæringer trak ind i banen fra venstre og afsluttede med højre. Begge forsøg var dog uden power og præcision, så Mikkel Andersen havde ingen problemer med at blokere begge forsøg.

I anden halvdel af første halvleg var Lyngby BK bedre med og var på spil i vores felt. Især David Boysen var et par gange på spil med fikse driblinger og afleveringer. Det blev dog aldrig til mere end farlige indlæg, som SønderjyskE forsvaret på skift fik clearet.

Derfor springer vi hurtigt videre til anden halvleg, der umiddelbart kun kunne blive bedre for begge holds vedkommende.

Der skulle heller ikke gå meget mere end 2 minutter inden anden halvleg bød på mere drama end i hele første halvleg. Kees fik forlænget et indkast fra Ramon, og inde foran forsøgte Uhre, at dirigere bolden mod mål. Desværre var en Lyngby spiller i vejen, hvilket resulterede i hjørnespark. Der var dog kraftige protester fra SønderjyskE spillerne, der mente, at Lyngby spilleren tog hånden til hjælp. Dommerens fløjte forblev dog tavs, og det blev ved et hjørnespark.

Efter episoden med appel for straffespark var der dog ikke meget i de efterfølgende minutter af anden halvleg. Energien og bevægelserne manglede i begge ender. Dog med Lyngby BK som det mest offensive hold.

Det var dog ikke til at tage fejl af i dagens kamp. Ingen mandskaber var i stand til at få spillet til at flyde. Afleveringer i dybden blev til bolde over sidelinjen, og afslutninger blev rettet af og blev til ufarlige hjørnespark.

I kampens 74. minut kom Mikael Uhre på løbetur. Den unge angriber kunne dog ikke ryste sin direkte modstander af sig, og måtte afslutte uden for feltet, hvilket betød, at det blev en nemmere opgave for Mikkel Andersen, der dog kun parrerede i første omgang, inden han kunne samle bolden op tæt under mål.

Med godt et kvarter tilbage af kampen valgte Claus Nørgaard at lave en dobbelt indskiftning. William Tchuameni skulle erstatte Mikael Uhre, mens Greko gjorde plads til Casper Olesen, der fik sit comeback i SønderjyskE trøjen.

Efter 81 minutter var der så endelig noget at glæde sig over. Scheel kastede et indkast til Tchuameni, der lagde bolden af til Scheel, der flot lagde bolden ind forrest i feltet, hvor Kees Luijckx dukkede op. Kees udplacerede Mikkel Andersen i Lyngby målet, og så stod var SønderjyskE foran. 2 mål i 2 kampe for vores høje midt stopper.

Glæden varede dog ikke længe for SønderjyskE. Gustav Marcussen, som Lyngby BK havde skiftet ind i løbet af anden halvleg tog sagen i egen hånd, da han vendte rundt uden for feltet og sparkede bolden helt op i det fjerneste hjørne. Et drømmemål af den unge Lyngby BK spiller. Så var alt med det samme helt lige igen.

Mod slutningen var begge hold bange for at indkassere det afgørende mål, men alligevel forsøgte både Lyngby BK og SønderjyskE, at få målet på omstillinger. Det skulle dog ikke lykkes for nogen af de to mandskaber, selvom Casper Olesen havde en gylden mulighed for at sikre alle 3 point i sidste sekund. Derfor kan vi rejse tilbage til Sønderjylland med 1 point. Dermed har vi allerede hentet 1 point mere mod Lyngby BK i denne sæson, end vi gjorde i den forrige.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus