Søg

Hårdt tilkæmpet sejr i Odense

Søren Pabst, 12. marts 2017, kl. 14:54

Kampen blev allerede fra start af, spået som en semifinale, for os. En semifinale som med en sejr ville sende cementere 5. pladsen, før sidste runde.

Med omkring 300 medrejsende lyseblå tilhængere, var det ihvertfald ikke opbakningen der var nioget i vejen med.

Det var også nogen tydeligt oplagte SønderjyskE-spillere der gik på banen i dagens kamp. Der var fight og god indstilling fra start.
Allerede efter 7 minutters spil,  gav det pote. Marfelt var blevet skiftet ind efter 5 minutter, da Absalonsen måtte udgå. Det synede som en god investering.
På Marfelts, nærmest, første boldberøring, smækker han et hjørnespark ind i skalden på en flyvende Marc Pedersen som stanger os foran 0-1.
Dermed lige præcis den start vi havde håbet på!

Herefter begyndte OB at vise tænder, med meget boldbesiddelse og halve muligheder. Der blev presset mere og mere på fra fynboerne, men et velspillende forsvar afviste dem gang på gang, uden at de rigtig kom til afslutninger.

Fernandes blev dog for alvor testet kort før pause, da Izunna fra OB sender et drøn af et langskud afsted mod kassen og sender vores målmand ud i en pragtredning.
Trods det hårde OB pres, blev det de lyseblå der kunne trække sig sejrrigt ud af første halvleg.

Anden halvlegs start så meget lovende ud for, allerede efter få minutter kommer Marfelt helt fri i venstresiden efter at have rundet 2 spillere, herefter ligger han et millimeter-præcist indlæg ind til Troels Kløve, som dog misbruger den enorme mulighed, på grund af en flot redning art Gryteburst i OB-målet.
Dermed forblev det 0-1.

Herefter fortsatte OB hvor de slap i 1. halvleg, med god boldomgang og højt pres. Dog stadig uden at komme til særligt mange afslutninger.
Kampen forsatte i samme stil helt frem mod slutningen af kampen, masser af boldbesiddelse til OB’erne og hård fight fra SønderjyskE.
Intet så dog ud til at kunne nedbryde det, idag, sortklædte SønderjyskE mandskabs defensiv.

Lige før vi rundede de 90 minutter var indskiftede Nicolaj Ritter tæt på at afgøre tingene da han sender en afslutning afsted mod mål, men stolpen afviser.

Det ændrede dog ikke på tingene, en hårdt tilkæmpet sejr, på 0-1, i Odense, blev konklusionen på søndagens opgør!

Nu gælder det pokalkampen mod Randers FC på onsdag, hvor vi håber på at se ligeså fantastisk opbakning som til dagens kamp!

TAK FOR STØTTEN!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus