Søg

Gruppespil mod OB, Lyngby og Silkeborg

Jacob Ravn, 7. juni 2020, kl. 20:19

Søndag spillede SønderjyskE og Silkeborg IF 2-2 på Sydbank Park. SønderjyskE kom herefter i pulje 1 i gruppespillet med OB, Lyngby og netop Silkeborg.

Det endte med ét hårdt tilkæmpet point, da SønderjyskE søndag tog imod Silkeborg IF i 3F Superligaen, hvor Sydpark Park for første gang var i brug siden coronapausen.

SønderjyskE fik en god start på kampen, da Joao Pereira bragede en bold ind fra 30 meter efter et kvarters spil, men Mads Kaalund og Rasmus Carstensen vendte kampen på hovedet og bragte Silkeborg på 2-1.

Johan Absalonsen brændte et straffespark efter en lille times spil, men Peter Christiansen sørgede for, at det ene point blev i Haderslev, da Starup-knægten kom ind og hurtigt udlignede.

Det endte 2-2, og resultatet betød, at SønderjyskE og Silkeborg var sikre på at blive matchet i samme pulje i gruppespillet – og kort efter blev det klart, at også OB og Lyngby bliver placeret i denne gruppe.

Kampprogrammet til gruppespillet skulle være klar på tirsdag.

Inden det gælder gruppespillet og overlevelseskamp, har vi lige en semifinale i Sydbank Pokalen mod AC Horsens på onsdag på Sydbank Park.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus