Søg

Grønt lys: 3F Superligaen starter igen

Jacob Ravn, 7. maj 2020, kl. 20:53

Statsminister Mette Frederiksen offentliggjorde torsdag aften planen for fase 2 af genåbningen af Danmark, og her var dansk professionel klubfodbold – og dermed 3F Superligaen – med på listen over brancher, der kan åbne.

Regeringen og myndighederne har nu givet grønt lys til, at 3F Superligaen kan starte op igen.

Det skete torsdag aften, da statsminister Mette Frederiksen offentliggjorde planen for ”fase 2” af genåbningen af Danmark, og der blev der straks åbnet op for dansk professionel fodbold.

Præcis hvornår der igen kan ses 3F Superliga-kampe på tv afgøres i løbet af de kommende dage. Divisionsforeningen har tidligere meldt uge 22 ud, men nu skal programmet lige fastlægges helt for resten af sæsonen.

SønderjyskE’s sportschef, Hans Jørgen Haysen, glæder sig over, at bolden snart ruller i 3F Superligaen.

– Det bliver skønt at komme i gang igen i 3F Superligaen. Den har været savnet, og vi glæder os selvfølgelig til at komme til at spille igen. Jeg tror, vi er mange, der har savnet fodbolden.

– Det bliver fortsat en speciel tid, hvor vi skal spille uden tilskuere, og vi kommer helt sikkert til at savne opbakningen fra vores fans. Ansvarlighed skal være i første række, og vi skal fortsat passe på hinanden ude i samfundet, men vi kan da godt klappe hinanden på skulderen over, at vi nu har passet så godt på hinanden, at 3F Superligaen kan genstarte, siger Hans Jørgen Haysen.

Vi melder ud her på hjemmesiden og vores sociale medier, så snart kampdatoerne er fastlagt.

Læs pressemeddelelsen fra Divisionsforeningen om genåbningen af 3F Superligaen her.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus