Søg

Gratis julegave: SønderjyskE Magasinet er på gaden

Jacob Ravn, 21. november 2019, kl. 14:45

SønderjyskE Magasinet, der indeholder spandevis af historier fra vores klub, er nu udkommet og vil blive uddelt ved SønderjyskE’s fire hjemmebaner i den kommende tid.

Det er sørme snart december.

Og så passer det jo så forrygende, at en spritny udgave af SønderjyskE Magasinet netop er udkommet.

Du kan pakke det ind og give det som en gave til dig selv. Eller du kan tage hul på det med det samme og tage artiklerne én efter én. Der er læsestof nok til mange timer.

Magasinet, der udkommer én gang årligt, indeholder en masse spændende historier om alle SønderjyskE-holdene, og hvor redaktionen fortæller historier, der ikke tidligere er blevet fortalt.

På fodboldsiderne kan du blandt andet læse om en ung Justin Plautz, der var fan af Sebastian Mielitz i Werder Bremen. Om københavnerne, der nyder livet i Sønderjylland. Og om Mads Albæk, der vil være med til at løfte SønderjyskE mod nye højder.

På ishockeysiderne kan du blandt andet læse om superfan Per Bjerregaard, der har Danmarks største samling af ishockeytrøjer. Om finske Christian Silfver og det stille liv i Vojens. Og om René Holms tilbagevenden til isen og ishockeysporten.

På herrehåndboldsiderne kan du blandt andet læse om det svenske stjerneskud Oskar Sunnefelt. Om talentet Simon Egtved. Og om hvad den tidligere SønderjyskE-spiller Matias Pape render og laver i dag.

På damehåndboldsiderne kan du blandt andet læse om kulturbæreren Celina Hansen, U19-landsholdsspilleren Sofie Rasmussens tilbagevenden til SønderjyskE. Og du kan blive klogere på det gode sammenhold blandt spillerne fra Balkan.

På esport-siderne kan du blandt andet læse om Niels Østergaard, der har taget den hårde vej ind i eSuperligaen. Og meget, meget mere.

SønderjyskE Magasinet bliver uddelt på SønderjyskE’s fire hjemmebane – Sydbank Park, Frøs Arena, Broager Sparekasse Skansen og Arena Aabenraa – ved de næste hjemmekampe.

Senere vil SønderjyskE Magasinet også kunne læses digitalt.

Vi håber, at I vil tage godt imod det.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus