Søg

God start var ikke nok for SønderjyskE

Rasmus Andersen, 14. april 2017, kl. 17:21

Af Rasmus Andersen

Langfredag. Blæsevejr. Bold. Det var hovedingredienserne på Sydbank Park i dag. Helligdagene betyder ofte, at mange mennesker ikke kan komme på stadion. Men landsdelen var samlet til mesterskabs slutspil på Sydbank Park i dag.

Kampen begyndte med nervøsitet i bagkæden hos de lyseblå. FC Nordsjælland flyttede bolden op på SønderjyskEs banehalvdel, og sværmede omkring det lyseblå felt de første 5 minutter.

Men 5 minutter med pres er ikke nok til at slå SønderjyskE ud af kurs. Pludselig var det nemlig i den anden ende, at faren var på færde. Johan Absalonsen var hurtigt over en sløset aflevering i FC Nordsjælland bagkæden og befandt sig pludselig 1 mod 1 med den sidste FC Nordsjælland forsvarer. Absalonsen behøvede dog ikke engang at udfordre. Et kort aftræk med venstrebenet og en iskold afslutning ned i det lange hjørne sendte SønderjyskE foran med 1-0.

Første halvleg var dikteret meget af blæsten, så boldomgangen foregik mest på jorden, mens de enkelte høje bolde var svære, at håndtere for spillerne.

Uden FC Nordsjælland blev helt farlige var de meget på bolden i første halvleg. Absalonsen havde dog muligheden for at lave deja vú, da han igen fik bolden i samme position som ved 1-0 målet. Denne gang gik bolden dog forbi mål.

1-0 til pausen.

I pausen havde Hjulmand fået sagt det helt rigtige til de unge FC Nordsjælland spillere. Efter bare 2 minutter af anden halvleg, ledte et glimrende opspil til en helt fri Marcondes i feltet. Han fandt plads i målet og bankede den ind bag Lukas Fernandes, og så var stillingen 1-1.

Til dagens kamp var der 5442 fremmødte på Sydbank Park. Tak til hele landsdelen for den støtte!

Det var tydeligt, at ingen af holdene kunne bruge 1 point til meget i kampen om placeringer. SønderjyskE satte Philip Zinckernagel på banen i håb om, at kunne presse FC Nordsjælland mere på fart og teknik i offensiven.

Zinckernagel kom straks i aktion, og var lige ved at sætte ‘Greko’ op til afslutning. Første berøringen blev dog ikke god nok, og i stedet kunne Marfelt forsøge sig. Skuddet blev dog blokeret.

SønderjyskE brugte deres sidste 2 udskiftninger umiddelbart efter. Uhre erstattede Mitrovic, mens Hedegaard erstattede en, tilsyneladende, småskadet Marc Pedersen.

I det 73. minut smed SønderjyskE så bolden væk på midten af banen, og så gik det stærkt den anden vej. FC Nordsjælland kom over kanten, hvor et glimrende indlæg fandt Marcondes, der kunne sende sit andet mål i kassen. 1-2, og kampen var vendt på hovedet.

Efter 80 minutter sendte FC Nordsjælland så bolden i mål igen. En aflevering i dybden sendte Donyoh alene ned mod Fernandes. Fernandes fik kun halvklaret muligheden, hvorefter Marcus Ingvartsen kunne sparke bolden i tomt mål. 1-3 med 10 minutter tilbage.

SønderjyskE flyttede bolden længere frem på banen, men presset kastede ikke de store chancer fra sig, og ingen mål. Desværre kæmpede de lyseblå helte forgæves for at komme tilbage i kampen.

I stedet lukke og slukkede Marcus Ingvartsen i det 92. minut, da han var alene med Fernandes. FC Nordsjælland topscoreren var iskold og scorede til 1-4.

Kampen sluttede 1-4 på Sydbank Park.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus