Søg

God påske: 14 vilde kampe på 14 dage venter SønderjyskE-holdene

Jacob Ravn, 12. april 2019, kl. 10:44

SønderjyskE-holdene har travlt de næste dage med ishockeyfinaler, skæbnekampe i Superligaen, slutspil i herrehåndbold og oprykningskampe i damehåndbold. Direktør fremhæver de frivillige.

Påsken er for mange lig med ferie og familiehygge, men for holdene i SønderjyskE er det sæsonens travleste periode.

Fredag starter ishockeyfinalerne, hvor SønderjyskE Ishockey møder Rungsted, og så spiller de godt og vel hver anden dag, ind til et af holdene har fået fire sejre.

SønderjyskE Fodbold har et program, der ligner ishockeyholdets, og i næste uge spiller holdet mandag, torsdag og søndag – ude og hjemme mod AGF samt ude mod AC Horsens. Kampene bliver helt afgørende for SønderjyskE’s skæbne i Superligaen.

SønderjyskE Damehåndbold er også ude i skæbnekampe. Efter ti sejre i træk sluttede holdet på andenpladsen i 1. division, og holdet skal nu spille playoff-kampe mod Bjerringbro FH om retten til at kæmpe mod et ligahold om oprykning til landets bedste række.

SønderjyskE Herrehåndbold klemte sig akkurat med i slutspillet på en scoring i sidste sekund, og slutspilskampene indledes på onsdag, når Aalborg Håndbold besøger Broager Sparekasse Skansen.

Oven i hatten bliver der lørdag afviklet en ishockeylandskamp i Frøs Arena i Vojens, hvor SønderjyskE’s mange frivillige hjælper til med afviklingen.

Det er også de frivilliges arbejde, som SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen fremhæver, når han kigger frem mod påskedagenes kampprogram.

– Du kan godt blive forpustet, når du kigger ned ad listen med de mange vilde kampe, der venter alle SønderjyskE-holdene i den kommende tid, men jeg er først og fremmest stolt over, at vi kan præsentere sådan et sportsudbud i Sønderjylland. Du finder ikke noget andet sted i landet, hvor der er så mange kampe på plakaten, og SønderjyskE-logoet bliver virkelig vist frem i øjeblikket.

– Det giver travlhed i butikken for at få det hele til at løbe rundt, og jeg vil gerne rose alle de frivillige omkring SønderjyskE, der er med til at gøre det her muligt. Uden dem kunne det ikke lade sig gøre. Nu ser vi frem til en masse spændende kampe, hvor SønderjyskE forhåbentligt står som vinder i de fleste af kampene, og når trykket har lagt sig, puster vi ud og napper en velfortjent Blue Bird-fanøl fra Fuglsang, siger Klaus Rasmussen.

Kamprogrammet frem til 24/4:
12/4 19.30 Finale (Rungsted-SønderjyskE Ishockey)
13/4 15.00 Oprykningskamp (SønderjyskE Damehåndbold-Bjerringbro)
14/4 14.00 Finale (SønderjyskE Ishockey-Rungsted)
15/4 19.00 Superliga (SønderjyskE Fodbold-AGF)
16/4 20.30 Finale (Rungsted-SønderjyskE Ishockey)
17/4 18.30 Slutspil (SønderjyskE Herrehåndbold-Aalborg)
17/4 19.00 Oprykningskamp (Bjerringbro-SønderjyskE Damehåndbold)
18/4 12.00 Superliga (AGF-SønderjyskE Fodbold)
19/4 19.30 Finale (SønderjyskE Ishockey-Rungsted)
21/4 16.00 Superliga (Horsens-SønderjyskE Fodbold)
21/4 17.30 Finale (Rungsted-SønderjyskE Ishockey)
22/4 15.00 Oprykningskamp (SønderjyskE Damehåndbold-Bjerringbro)
23/4 20.30 Finale (SønderjyskE Ishockey-Rungsted)
24/4 18.30 Slutspil (TTH Holstebro-SønderjyskE Herrehåndbold)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus