Søg

God indsats trods nederlag

Per Jessen, 14. februar 2016, kl. 17:36

SønderjyskE tabte i dag deres første træningskamp mod FC Wacker Innsbruck med 0-1. Det blev en meget chancefattig kamp, hvor ingen af holdene tilspillede sig nogen chancer i første halvleg. Begge holds defensiv stod godt i kæderne, hvor der blev spillet med høj intensitet og gået til stålet. 0-0 ved pausen var derfor et fair resultat.

I anden halvleg kommer Wacker Innsbruck lidt bedre ud og er mest dominerende. Alligevel er det SønderjyskE, der får kampens to første chancer. I det 56. minut river Silas Songani sig fri på højre kant og krydser ind i feltet, hvor hans afslutning lige netop blokeres af en østriger. Ti minutter senere er det Marcel Rømer, der med en god, flad afslutning fra 20 meter tester Wacker Innsbrucks målmand.

I det 67. minut kommer kampens enlige mål. Et tilsyneladende ufarligt indlæg fra højre side nærmest falder ned i hovedet på en østrigsk spiller, og går ind i det lange hjørne.

-Han skulle ikke engang hoppe, for at heade til den. Der skal vi dække bedre op næste gang, sagde en ærgerlig Jens Rinke efter kampen.

Efter scoringen prøvede SønderjyskE spillerne ihærdigt på at skaffe en udligning, men det kneb med at skabe chancerne, så kampen endte med en 1-0 sejr til Wacker Innsbruck.

SønderjyskEs unge spillere Sommer, Olesen og Hedegaard gjorde en god figur under hele kampen. Specielt sidstnævnte virkede meget overbevisende i sin præstation på venstre back i første halvleg og på højre back i anden halvleg.

-Jeg er meget godt tilfreds med min indsats på begge back pladser, bortset fra en lidt uheldig tilbagelægning i 2. halvleg, fortalte Mikkel Hedegaard efter kampen, som de senere år primært har spillet venstre back eller venstre kant på U19 holdet.

Efter kampen var SønderjyskEs træner en afslappet mand, der egentlig var tilfreds, med det han havde set:

-Det var dejligt at komme på græs og spille en kamp, hvor vi bliver matchet godt. Vi spiller en fin kamp, og får bortset fra målet lukket af defensivt. Første halvleg var lige, mens de var lidt bedre i anden halvleg. Vi spiller med et ungt hold, hvor vi ikke har de kampafgørende spillere på banen, så jeg er godt tilfreds. Og så var det dejligt at se Oggesen og Dal Hende i kamp igen, og desuden de unge med en god indsats, slutter Jakob Michelsen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus