Søg

God indsats ikke belønnet med mål

Per Jessen, 21. februar 2016, kl. 16:14

SønderjyskE spillede 0-0 mod Esbjerg fB i den sidste træningskamp inden starten på foråret i Alka Superligaen. Omtrent 400 tilskuere var i det regnvåde vejr mødt op til kampen i Bylderup, hvor de så en fin sønderjysk præstation.

Især første halvleg var opløftende. Godt nok startede Esbjerg med at have bolden mest, men efter de første fem minutter var overstået, havde SønderjyskE et godt greb om resten af halvlegen. Den første målchance tilfaldt Jaoa Pereira, efter portugiseren selv satte angrebet i gang i venstre side. Bolden havnede efter nogle stationer hos Johan Absalonsen, der fandt Pereira. Afslutningen blev dog reddet af Jeppe Højbjerg, der kom godt ud af målet.

Kort efter var Nicolaj Madsen tæt på at få prikket et indlæg i mål, og presset mod EfB-målet fortsatte, da Simon Kroon med sine udfordrende driblbinger og høje fart satte tryk på i højre side. Det fremtvang et par hjørnespark, som dog ikke gav det store udbytte.

I slutminutterne af første halvleg måtte Pierre Kanstrup udgå efter ankelproblemer, og i halvlegen blev Kees Luijckx også skiftet ud. Den unge garde i form af Søren Mussmann og Mikkel Hedegaard gled fint ind, og generelt var forsvaret meget godt spillende. Marc Pedersen krigede vanen tro og vandt en masse nærkampe.

Anden halvleg blev indledt med en god mulighed til Tommy Bechmann, men han fik ikke rigtig ram på bolden og hovedstødet, der havde retning mod målhjørnet, manglede derfor fart. Esbjerg kom lidt bedre med efter pausen, og kampen blev nu mere jævnbyrdig.

Da Janus Drachmann efter en hård tackling midt på banen fik sit andet gule kort og dermed også rødt, måtte der igen rokeres lidt. Der resterede da over en halv time af kampen. I stedet for Drachmann fik Marcel Rømer lov til at komme ind. Kroon og Bechmann blev skiftet ud, og ind kom Marc Dal Hende og Thomas Dalgaard. Dermed spillede man stadig 11 mod 11.

SønderjyskE havde længe fint styr på det efter rokeringerne, men de sidste 10-15 minutter af kampen tilhørte Esbjerg. Vestjyderne havde et nærgående langskud, og fem minutter før tid havde Mick Van Buren en målchance, men Marin Skender, der havde et par gode indgreb, kom fint ud af målet og fik blokeret afslutningen. Det var vel noget nær den eneste åbne målchance Esbjerg havde hele kampen, og det havde været lidt ufortjent, hvis vestjyderne var løbet med sejren på et sent mål.

Efter en ganske fin indsats, så kan hele holdet nu rette fokus frem på lørdagens kamp i Randers, hvor det gælder vigtige superligapoint.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus