Søg

Gammel kending får kontrakt i SønderjyskE frem til sommer  

Jacob Ravn, 6. februar 2021, kl. 19:00

Adama Guira vender tilbage til SønderjyskE Fodbold, hvor han har fået en kontrakt, der løber frem til sommer.

En gammel kending vender nu tilbage til SønderjyskE Fodbold.

Adama Guira spillede fra 2013 til 2016 mere end 100 kampe for SønderjyskE, inden han blev solgt til franske Lens, og nu er han altså tilbage i lyseblåt.

Den 32-årige midtbanekriger fra Burkina Faso har lavet en kort kontrakt med SønderjyskE, der løber frem til sommer.

Guira er uden klub, efter han stoppede i R&F i Hongkong i oktober, og han kan derfor skrive kontrakt uden for transfervinduet.

– Vi har set på muligheder for, hvad der er fri på markedet, og her fik vi kendskab til vores gamle kending. Vi er gået ind i et travlt forår, hvor der venter mange kampe i 3F Superligaen og forhåbentligt en hel håndfuld i Sydbank Pokalen, og der vil vi gerne stå så godt rustet som muligt. Her har vi fået en spiller, der kan byde ind med noget andet, end det vi har i forvejen, og derfor giver det god mening at tage ham ind nu, så vi styrker truppen til de udfordringer, der venter.

– Det har stor betydning, at han kender os, og vi kender ham. Det betyder, at han kan gå ind i klubben fra dag ét, og SønderjyskE er næsten som et andet hjem for ham. Han er en hårdfør og driftssikker spiller, og han spillede også to landskampe med fuld spilletid i november, så vi tror, at vi hurtigt kan gøre brug af ham, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Adama Guira får trøje nummer 18, som han også havde, sidst han var i SønderjyskE, og han starter i klubben i næste uge.

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus