Søg

Fremgang for talentafdelingen i SønderjyskE/HFK

Jacob Ravn, 12. maj 2020, kl. 20:17

SønderjyskE/HFK er igen blevet tildelt tre stjerner for talentudviklingen og dermed en ny A-licens af DBU. Tallene viser en lille fremgang i vurderingen.

SønderjyskE/HFK er igen blevet tildelt tre stjerner i vurderingen af talentafdelingen.

I foråret 2019 lancerede DBU et nyt licenssystem, der med stjerner markerer, hvordan klubberne klarer sig på talentudviklingen, og lige som sidste år er der tre stjerner til SønderjyskE/HFK.

SønderjyskE/HFK har denne gang fået en samlet bedømmelse på 58,29 point ud af maksimalt 100, og det er en lille fremgang i forhold til sidst, hvor bedømmelsen var på 57,74.

Bedømmelsen placerer SønderjyskE/HFK som den 12. bedste klub til talentudvikling i Danmark. I alt 47 klubber er en del af licenssystemet.

– Vi bruger flere og flere ressourcer på vores talentudvikling, som bliver udbygget hele tiden i disse år. Vi vil have så mange af vores egne talenter som muligt igennem nåleøjet til vores Superliga-trup, og det kræver hårdt arbejde af både spillere og talentafdelingen, for der findes ingen genveje.

– Arbejdet er også begyndt at bære frugt, for der kommer flere og flere af vores talenter ind omkring Superliga-træning og truppen, og vi skal fortsætte ud af det spor, så der også er flere af vores egne talenter, der får et decideret gennembrud i SønderjyskE og Superligaen, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Tildelingen af den nye A-licens betyder, at SønderjyskE/HFK også i næste sæson er repræsenteret i de bedste rækker i U19, U17 og U15.

Mads Hansen er et af de talenter, der har taget turen op gennem HFK til Superligaholdet. Foto: Svend Anker Iversen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus