Søg

Forløsende sejr mod FC Fredericia

Søren Pabst, 1. juli 2016, kl. 18:50

3. gang er lykkens gang, som man så populært siger. Det var også tilfældet for SønderjyskEs fodbolddrenge idag.

Efter 2 testkampe mod IK Start og Lyngby BK uden udbytte, blev det idag til en sejr over FC Fredericia.

1. halvleg var en blandet omgang og tydeligt var det at de lyseblå drenge har arbejdet hårdt den forgangne træningsuge for energi-niveauet var ikke helt på plads. En gammel kending, Andreas Oggesen, satte gang i udeholdet, da han efter 31 minutters spil, smækker et godt indlæg ind og den bliver så stanget i kassen til 0-1.
Men lynhurtigt blev der svaret tilbage, Simon Kroon i flot sammenspil med Tommy Bechmann og så stod der 1-1 efter 33 minutters spil.

Efter pausen var det hele lyseblåt, FC Fredericia havde fået meget tunge ben og dermed var der nu en tydelig forskel at se.
Der blev presset mere og mere på og efter 70 minutters spil, slog Simon Kroon igen til, 2-1.
Fredericia havde lært det der med at komme tilbage lynhurtigt og bare 1 minut efter føringsmålet, stod der så 2-2 efter en flot kontra.
Mange troede at det skulle være det sidste, men Mikael Uhre ville det anderledes. Marcel Rømer klapper til den på en nedfaldsbold efter et hjørnespark og Uhre får den prikket i kassen, eftersigende med vilje, guider han den med indersiden modsat af Fredericia keeperen. 3-2, hvilket også blev kampens slutresultat.

Sejr og spillet så ganske fornuftigt ud, nu gælder det sidste træningskamp om en uge, mod Holstein Kiel, derefter er der europæisk fodbold på menuen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus