Søg

Forårspremiere for talenterne: Tre tætte kampe i Brøndby

Jacob Ravn, 29. februar 2020, kl. 19:21

SønderjyskE’s U19- og U17-ligahold tabte knebent i forårspremieren i Brøndby, mens U15-holdet spillede uafgjort. 

Lørdag var der forårspremiere for U19-, U17- og U15-ligaholdet i SønderjyskE/HFK, og alle tre hold spillede på udebane i Brøndby.

U19-holdet spillede en god kamp, men tabte i sidste ende med 2-0.

– Allerede fra første minut satte vi os på spillet og skabte et hav af chancer. Udtrykket og spillet var godkendt, men bolden ville bare ikke ind. Brøndby havde to chancer i hele kampen, som de scorede på. De var kyniske og skarpere end os og vandt derfor 2-0 i en kamp, vi alle dage burde have vundet, siger U19-træner Thomas Skou Jensen.

U17-holdet spillede også en god kamp i Brøndby, men tabte med 1-0.

– Vi stod rigtig godt på banen, og vi var godt organiserede og aggressive. Brøndby var mest på bolden, men formåede ikke at blive lige så farlig, som vi var. Vi brændte en del store chancer. Specielt i første halvleg. Skuffende, at vi ender med at køre hjem med nul point, siger U17-træner Mohammed Hamad.

Til gengæld fik HFK’s U15-hold et point ud af anstregelserne, da det spillede 3-3.

U15-træner Mathias Wael siger om kampen:

– Vi kom flot foran 1-0 ved Tinus Olesen, der opsnappede en tværbold og sikkert sparkede bolden i mål.

– Målet til 2-1 var via Blend Istrefi, som selv erobrede bolden midt på banen, afdriblede et par Brøndby-spillere og sparkede bolden flot i mål – flot soloarbejde.

– Efter pausen udlignede Brøndby igen, og med fem minutter igen bragte de sig foran via en flot dribletur og et cutback i feltet, hvor vi stod og sov. Ved opgiversparker sparkede Gustav Wagner en hård bold op i brystet på Nemo Thomsen, som elegant lagde den af til Morris Brigger, som chippede den over deres keeper på kanten af feltet.

– En flot arbejdssejr af spillerne, som arbejdede utroligt hårdt hele vejen igennem, og så lå der også et enkelt point til os. Stor ros til hele holdet for denne prægtige kamp, siger Mathias Wael.

Blend Istrefi var blandt målscorerne for U15 i Brøndby.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus