Søg

Foråret skal kickstartes imod Brøndby IF

Per Jessen, 5. marts 2016, kl. 22:00

Søndag kl 16.00 er der direkte kamp om 3. pladsen, når Brøndby IF gæster Sydbank Park.

Brøndby er kommet flyvende fra start i foråret. De startede med at slå Hobro IK for første gang i Superliga sammenhæng og i onsdags blev det til pokalavancement mod Skive IK. Op til dagens kamp har Brøndby været ramt af skader, da både Daniel Agger og Rodolph Austin måtte udgå af kampen mod Hobro. Vi har haft svært ved at slå Brøndby i Superliga sammenhæng. Gennem de seneste 5 kampe har Brøndby vundet alle 5 kampe, med en målscorer på 8-1. Seneste SønderjyskE sejr i Superligaen mod Brøndby kom i 2013. SønderjyskE vandt ved den lejlighed 1-0, målscoreren var Nicolaj Madsen.
Hvis Madsen endnu engang bliver kampens eneste målscorer kan du få odds 11,00 på Danske Spil.
Spil her: http://odd.st/SEvsBIFu9

SønderjyskE og Brøndby deler 3. pladsen, sammen med FC Midtjylland, forud for 20. spillerunde. Vigtigheden af morgendagens kamp er derfor ikke til at overse. Med en sejr kan vi trække fra Brøndby, både pointmæssigt og målmæssigt. Inden kampen er de to holds målscorer nemlig begge to på +8, derfor er det vigtigt at defensiven er i orden.

Det gælder om at holde sig inde i kampen så længe som muligt. Kan man holde Brøndby fra scoringer, eller i hvert fald matche dem indtil kampens afgørende fase, så er mulighederne for 3 point rigtig gode. SønderjyskE har i efteråret været gode til at score i kampens afgørende fase. Hele 9 gange er det blevet til en scoringer i kampens sidste 10 min. Derfor ser vi ingen grund til at opgive håbet, selvom kampen skulle gå hen og mangle sønderjyske scoringer, selv i dommerens tillægstid.

Hold øje med vores mand:
Pierre Kanstrup.
Vi snakker om at defensiven bliver vigtig, derfor er det åbenlyst at fremhæve anføreren og forsvarsdirigenten. Pierre, der tidligere har spillet førsteholdskampe for Brøndby, kan se frem til at spille mod et Brøndby hold med 2 tekniske angribere. Det er vigtigt, at Kanstrup kan tage fra i luftduellerne mod den nye Brøndby mand Kamil Wilczek samt, at han er på vagt for de dybe løb fra Teemu Pukki.

Hold øje med deres mand:
Johan Larsson.
Den svenske højre back har spillet samtlige 19 kampe i ALKA Superligaen i år. 1 mål og 4 assist er det blevet til i den første halvdel af sæsonen for Johan Larsson. Sammen med Riza Durmisi udgør Larsson de to Brøndby backs og de har været yderst farlige i hver deres side. Brøndby spiller uden deciderede kanter, derfor går næsten alt opspil i højre side gennem Johan Larsson. Hold øje med hans giftige indlæg, samt hans hjørne- og frispark.

Det siger Sønderjyske lejren:
– Vi har givet for nemme mål væk – både i Randers og hjemme mod AGF i pokalen i tirsdags. Vi skal stå stærkt defensiv på søndag – hvis vi skal have point. Vi skal nok få vores chancer i kampen. Vi glæder til os til kampen og vi håber på stor opbakning fra vores fantastiske fans. Det bør blive et brag af en kamp mellem 2 gode hold, siger assistent-træner Peter ”Ålen” Enevoldsen.

Det siger Brøndby IF lejren:
– Jeg forventer en hårdt spillet kamp, en svær kamp som altid. Det bliver nok heller ikke på den bedste bane på grund af årstiden.
Det er vigtigt fortsat at være stabile i defensiven, hvor de, Ørnskov og Juelgård, har gjort det fremragende. Og så skal vi være skarpe på deres standardsituationer, siger Frederik Holst til Brondby.com

Begge hold virker tændte og der er lagt i kakkelovnen til en vigtig kamp.

Opgøret starter kl. 16.00 på Sydbank Park og vises på Canal 9 med optakt fra kl. 15.00.
Vi starter i boldgaden kl. 14.30 med optakt og mange konkurrencer.
Spil på kampen her: http://odd.st/SEvsBIFu9


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus