Søg

Foråret 2017 i HFK/ SE ungdom

Per Jessen, 21. juni 2017, kl. 9:00

De fleste af ungdomsholdenes turneringer er ved at være afsluttet og med ganske få kampe tilbage er det tid til at gøre status på forårssæsonen.

Forårssæsonen har budt på rigtig mange blå og lyseblå sejre, hvilket naturligvis også afspejler sig i stillingerne. Samtidig ses dette også tydeligt når man kigger på, hvilke rækker holdene skal spille i efter sommerferien, alle førstehold i U13-U17 er efter sommerferien placeret i landets bedste rækker. Vi kan også glæde os over, at klubbens næstbedste hold i de pågældende årgange også som minimum spiller i tredjebedste række.

Vores yngste hold i drengeafdelingen, U13, blev placeret på en flot andenplads i en stærk Vest-1 række og helt til sidste spillerunde var der spænding om, hvorvidt vores U13 hold skulle vinde rækken eller ende på andenpladsen. Drengene har vundet 10 kampe og tabt 4. Dette flotte resultat betyder også, at drengene efter sommerferien fortsat er at finde på landets højeste niveau – U14 Liga 1.

U13-2 som i efteråret på flotteste vis rykkede op i Vest 2 fik desværre ikke helt nok sejre til at blive oppe. De trak sig sejrrigt ud af 3 kampe men desværre tabte de 7 kampe, hvilket betyder at de i efterårssæsonen skal spille i Liga 3. Det skal desuden nævnes at U13-3 blev puljevinder med 8 sejre ud af 10 mulige.

U14 førsteholdet har med 10 sejre ud af 10 mulige, og dermed maksimum point, på flotteste vis sikret sig oprykning til U15 Liga 1 efter sommerferien. Drengene har med en målscore på 60-6 virkelig vist effektivitet i felterne og vi glæder os til at følge dem i den bedste række. Trænerteamet og drengene kan efter en 4-0-sejr over Næsby i semifinalen nu se frem til en finale mod Silkeborg IF om det jyske mesterskab.

U14-2 har i forårssæsonen spillet sig til en sikker tredjeplads i mesterrækken, hvilket betyder at de efter sommerferien også er at finde på tredjehøjeste niveau i Liga 3. Drengene har vundet 5 kampe ud af 10 og kun tabt 3.

U15 førsteholdet har ikke ville stå tilbage for de yngre holds flotte bedrifter, de har ligeledes vundet 10 ud af 10 kampe og sikret sig førstepladsen med maksimum point og en målscore på 49-5, hvilket betyder at de efter sommerferien skal spille i U16 Liga 1. U15 holdet har desuden kvalificeret sig til finalen om det Jysk/Fynske mesterskab efter en semifinalesejr på 5-0 over FC Skanderborg.

U15-2 har ligesom deres førstehold virkelig fundet formlen på sejr i foråret. De er gået ubesejret gennem rækken med 7 sejre og 3 uafgjorte. U15-2 har dermed kvalificeret sig til U16 Liga 2 efter sommerferien.

U17 divisionsholdet vandt U17 Divisionen efter en imponerende sæson, hvor holdet kun gik fra banen som tabere én gang. De har vundet 15 kampe og spillet 8 uafgjorte. U17 holdet er desuden det mest scorende hold i rækken med 60 mål og ydermere er det også det hold, som har lukket færrest mål ind med kun 24 indkasserede mål.

U17-2 vandt også deres pulje med 9 sejre ud af 10 mulige. De skal møde FC Sydvest 05 i kvartfinalen om det jyske mesterskab.

U19 divisionsholdet har haft en mere blandet sæson, hvilket også afspejler sig i stillingen, hvor de indtager en syvende plads med 29 point for 22 kampe. U19 holdet havde et svært efterår, men har i foråret udviklet sig fint, fået flere point på kontoen og understreget med en stime på 7 kampe i træk uden nederlag.  Holdet har benyttet rigtig mange 1. års U19 og dermed har holdet en god stamme efter sommerferien.

Reserveligaholdet vandt på imponerende vis deres pulje med 6 sejre og én uafgjort kamp. Altså gik reserveligaholdet også ubesejret gennem en stærk pulje. Reserveligaholdet har haft 5-8 ungdomsspillere – primært U19 med i alle deres kampe.

Udover ovenstående flotte resultater glæder vi os, i ungdomsafdelingen også over, at Rasmus Vinderslev i foråret fik debut i Alka Superligaen. At Mads Hansen har fået debut for U16-futurelandsholdet, samt at vi har fået udtaget Tobias Fey til det sidste U15 futuretræf i Vildbjerg.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus