Søg

Første af 7 “finaler” spilles i Silkeborg

Rasmus Andersen, 4. december 2016, kl. 7:15

Af Rasmus Andersen

Alka Superligaen bevæger sig for alvor ind i sin afgørende fase. Med blot 7 spillerunder tilbage, før det altafgørende slutspil begynder, kæmper 14 hold, om enten at bevæge sig ind i top 6, eller i det mindste sikre sig det bedst mulige udgangspunkt, før det for alvor går løs.

Sølle 6 point adskiller Silkeborg IF og SønderjyskE i tabellen. Alligevel er der en verden til forskel på de to holds mål. Silkeborg IF drømmer nok om top 6, men håber bare på, at slutte så langt foran bundproppen som overhovedet muligt. SønderjyskE derimod, står med det første ben i top 6, og nu skal arbejdet gøres færdigt. Især mod de hold, der ligger lige under os.

Det er Jakob Michelsens næstsidste kamp i spidsen for de lyseblå, og derfor må drengene være ekstra opsatte på, at give den succesfulde træner en afsked, der er ham værdig.

Silkeborg IF og SønderjyskE spille ofte målrige og intense opgør, og senest endte det da også 2-2 på Sydbank Park, efter et comeback af gæsterne. Nicklas Helenius, som scorede i den omvendte kamp, er brandvarm for tiden. Det viste han så sent som i sidste spillerunde, da han med 2 mål, sænkede FC Midtjylland.

Hold øje med deres mand:

Nicklas Helenius

Vi har næsten allerede sagt det, men Nicklas Helenius skal ikke have tid og plads til at spille sig varm. Rammer han niveauet, han har vist på det seneste for Silkeborg IF, eller det niveau han havde i AaB, inden han rykkede til udlandet, så er han farlig foran mål. Vi skal sidde tæt på Helenius, så han får en frustrerende kamp, og så skal han dækkes tæt op på standardsituationer. Lukker vi ned for ham, så lukker vi ned for meget af Silkeborg IF’s offensiv.

Hold øje med vores mand:

Marc Dal Hende

Når først man lader den lille venstreback få scoret én gang, så er det sjældent, at han kan få sig selv til at stoppe igen. En af ligaens mest målfarlige backs gennem de seneste 12 måneder scorede mod AaB, og kunne sagtens have lavet mere end én, med flere skud fra distancen, samt gode hovedstøds chancer. Der er ingen tvivl om, at Dal Hende nok skal komme over kanterne, og hvis han ikke kan komme til indlæg, så skal han nok selv ende med at stå i feltet på det rigtige tidspunkt. Vi tror på, at Dal Hende godt kunne have en fod med i endnu en SønderjyskE scoring mod Silkeborg IF.

Det siger vi inden kampen:

– “Det er en typisk 6 point kamp. Meget vigtig i forhold til at kunne slå et hul fra top 6 og ned. Men Silkeborg IF er inde i en god stime og er kommet godt efter deres ikke så gode start. Så det bliver en rigtig svær hård og svær kamp, men vi går efter sejren”, siger Marc Dal Hende til SønderjyskE Fodbold.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus