Søg

Fodboldtalent kæmper sig til Superligakontrakt

Kell Haugaard, 8. maj 2017, kl. 5:30

Fodboldtalent kæmper sig til Superligakontrakt

Det stod ikke skrevet, at Rasmus Vinderslev ville opnå det, alle fodbolddrenge drømmer om: En plads i superligatruppen. Ikke desto mindre kan han nu glæde sig ekstra meget over, at han kom gennem nåleøjet til superligaholdet i SønderjyskE.
Noget, der i øvrigt er fuldt fortjent, hvis man spørger sportschef Hans Jørgen Haysen:
– Da Rasmus i sommers var ”færdig” som ungdomsspiller, men stadig bl.a. havde et år tilbage af sin ungdomsuddannelse, var det naturlig for os at beholde ham i klubben. Både, så han kunne gøre sin uddannelse færdig; men samtidig også for at se, om han kunne udvikle sig yderligere som seniorspiller. På de forskellige ungdomshold var han lidt klejn i det, og spillede faktisk heller ikke alle sine kampe på førsteholdene. Der er stor forskel fra ungdomsfodbold og det at vokse til og udvikle sig i et senior elitemiljø. Når det er sagt, er vi meget imponerede af hans udvikling, hvilket også understreger at man skal passe på med at bedømme de unge spillere for hurtigt, understreger Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:

– Rasmus Vinderslev har grebet tingene an på den helt rigtige måde. Han har virkelig kæmpet for sin chance, og har haft overskud til at tackle perioder med modgang. Derfor har han også fortjent at få en chance med en superligakontrakt.
Han er en spiller, som kan dække mange positioner på banen; men er nok bedst på den centrale midtbane. Han har allerede et højt, teknisk niveau, et godt blik for spillet, og er generelt god til at vurdere de enkelte situationer under kampene. Han har stor, løbemæssig kapacitet, og giver sig altid 100 % uanset om det er til kampe, træning eller i styrkerummet. Og netop disse typer, er højt værdsatte i SønderjyskE. Rasmus Vinderslev er én af vores egne drenge fra det gode talentarbejde i HFK (Haderslev Fodboldklub, red.), og vi er altid ekstra glade, når det lykkes for én af de lokale spillere fra landsdelen at komme gennem det berømte nåleøje. Det klarede Rasmus, og vi glæder os til at følge ham, slutter Hans Jørgen Haysen.

Rasmus Vinderslev har underskrevet en etårig kontrakt med SønderjyskE.

Fakta Rasmus Vinderslev
Alder:            19 år (12.08. 1997)
Position:        Midtbanespiller
Kontrakt:       1 år 30.06. 2018
Tidligere klubber: Haderslev Fodboldklub, SønderjyskE U19


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus