Søg

Fodbolden vender hjem til Sydbank Park

Søren Pabst, 23. februar 2017, kl. 18:23

KAMPSTART: d. 26 februar KL. 18.00
LOKATION: Sydbank Park
BILLETTER: http://bit.ly/SJE-BIF

Sydbank Park har nu stået stille i et par måneder, men det klæder nu det dejlige stadion, når det fyldt med vores fantastiske fans!
Det sker heldigvis igen på søndag, når vi byder på fodbold, når Brøndby IF kommer på besøg

Det blev en brat start på Superligaen igen for de lyseblå drenge, efter en lang vinterpause. På besøg i Esbjerg blev det et nederlag på 3-0 til rivalerne, trods at vi havde dobbelt så mange skud på mål, så ville bolden bare ikke ind. Forhåbentlig bliver det en anden historie søndag.

Netop søndagens modstander, har aldrig haft det let, når de har været på besøg i Haderslev. Ud af de seneste 7 kampe på Sydbank Park mellem de 2 mandskaber, har Brøndby IF kun vundet 1 kamp. Senest blev det til en 3-1 sejr til os, da Tommy Bechmann og Nicolaj Madsen 2 gange, sikrede en sejr over vestegns-klubben.
Nicolaj Madsens yndlingsmodstander for SønderjyskE, er vidst også Brøndby IF, da det er den klub han har scoret flest gange mod, i den lyseblå trøje.

De danske vicemestre, har generelt haft mange gode oplevelser med Brøndby IF på det seneste, på nær et smertefuldt 4-0 nederlag, senest på Brøndby Stadion, så var det faktisk på netop samme stadion at vi fik overrakt vores sølvmedaljer, et par medaljer der blev overrakt efter et flot comeback og foran over 1000 fremmødte udebane-supportere.
Vi håber derfor vi på søndag kan skrive endnu et positivt kapitel i bogen omkring de indbyrdes opgør med de blå-gule. Men det kommer til at kræve stor opbakning fra vores fantastiske fans.

Hold øje med VORES mand:
Troels Kløve
Manden er af flere journalister blevet udråbt til den næste store ting i den lyseblå trøje. Troels viste fremragende takter allerede i sine første kampe for os, men en lang skade satte desværre en stopper for den tidligere AC Horsens-spiller. Nu har Troels fået en masse kampe i benene, siden i sommers. Han var bl.a. en af de helt store stjerner under det europæiske eventyr.
Troels er en målfarlig og boldsikker midtbane-spiller der nu er mere end klar til at vise sig frem for hele fodbold-Danmark. Vi tror på at han kan blive en stor profil i foråret og derfor også på søndag.

Hold øje med DERES mand:
Hany Mukhtar
En mand der har et CV, som få spillere i Superligaen kan bryste sig af. Han er samtidig også en mand der har levet op til selvsamme CV.
Hany har været en af de største, hvis ikke dén største profil for Brøndby IF, med sine giftige løb, sin sikre boldomgang og en højrefod som kan sparke de fleste bolde ind, så har det vist sig at al den tillid han har fået af BIF’s cheftræner, Alexander Zorniger, har været meget berettiget.
Det lyseblå forsvar, samt midtbane, får derfor rigelig at se til hvis Mukhtar får gang i sit spil på midten.

Det siger vi inden kampen:
– Det bliver en spændende kamp, hvor vi skal tilbage til vores dyder. Vi skal stå godt og kæmpe hårdt for det, så er jeg sikker på der også ligger noget og venter på os.
Vi skal hårdt ind i duellerne og kæmpe røven ud af bukserne, så er jeg sikker på at vi nok skal få et par chancer og så handler det om at være skarp på dagen. Vi glæder os super meget til at komme tilbage til Sydbank Park og det bliver rigtig fedt til at se alle fansene igen, jeg håber selvfølgelig på en super god opbakning, for det får vi brug for, Brøndby er et godt hold, men det bliver rigtig dejligt at komme tilbage sagde Mikael Uhre til Sønderjyske Fodbold.

Husk du kan spille på kampen hos Danske Spil lige her: http://odd.st/SEvBIFu8

I skrivende stund kan du få odds 4.00 hvis vi ender som vinder af kampen!

KAMPEN SPONSORERES AF


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus