Søg

Flot spil var ikke nok i Telia Parken

Søren Pabst, 28. maj 2017, kl. 18:04

Af Rasmus Andersen

Sæsonens skulle rundes af i et næsten fyldt Telia Parken mod FC København i en kamp, hvor SønderjyskE og FC København ikke havde det store på spil.

Allerede tidligt i kampen burde SønderjyskE have bragt sig foran. Mikael Uhre bragte sig i skydposition, hvor han så sit skud blokeret op i luften og ind i feltet, hvor en helt fri ‘Greko’ desværre overplacerede sit hovedstød fuldstændigt og headede ved siden af et ellers helt tomt mål.

I det tiende minut fejrede FC København sæsonens sidste hjemmekamp ved at kaste alverdens badedyr og lignende på banen, hvilket resulterede i et 5 minutter langt spilstop.

Efter spilstoppet var FC København så på pletten. Federico Santander tog chancen langt ude fra og via stolpen gik bolden ind bag Marin Skender, der spillede sidste kamp i karrieren.

SønderjyskE var bestemt ikke sat til vægs i dagens kamp. En velspillende midtbane anført af især Troels Kløve kom godt over kanterne og spillede sig frem til flere gode muligheder. Især kombinationerne på midtbanen var en fornøjelse at følge i dag.

Desværre har de Danske Mestre bare en uovertruffen evne til at score på trods af spilovertag til modstanderen. Det blev nemlig til 2-0 ved Uros Matic, da FC København spilleren også forsøgte sig fra distancen og igen måtte bolden et smut forbi stolpen inden den gik i mål.

Zinckernagel bidrog også meget i offensiven, og spillede en glimrende første halvleg. Mod slutningen var han så på spil i feltet, hvor han blev tacklet af Santander, og SønderjyskE fik tildelt straffespark. Pierre Kanstrup tog sig af straffesparket, men desværre kunne vores anfører ikke udplacere Robin Olsen, og derfor måtte vi gå til pause bagud med 2-0.

Efter pausen var billedet nogenlunde det samme, dog med FC København klart mere på bolden end de var i første halvleg.

Stemningen i Telia Parken var helt sikkert ikke til at tage fejl af på en solskins søndag i København. Hjemmepublikummet dannede en flot ramme om kampen, sammen med de ligeledes fremragende fremmødte lyseblå tilskuere.

I forhold til første halvleg, hvor vi vadede i chancer var anden halvleg mere stille og rolig. Der var ikke mange tilbud til hverken værterne, eller SønderjyskE. Et par fikse driblinger fra Simon Poulsen var ved at skabe noget inden han blev udskiftet, men ellers var der ikke meget at komme efter, hvorfor vi måtte forlade banen med et nederlag, men med æren i behold efter en flot indsats.

Vi siger mange tak for støtten til de fremmødte fans på dagen, og gennem hele sæsonen, som mundede ud i en flot sjette plads i Alka Superligaen, som er en tangering af vores næstbedste resultat nogensinde.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus