Flot sejr over Brøndby til U17-liga

2-1 sejr vakte jubel

Der var høj jubel, da dommerens slutfløjt lød på bane 4 ved Haderslev Idrætscenter sent lørdag eftermiddag. U17-ligaspillerne rakte armene til vejrs og brød ud i sejrssang og dans efter en flot tilkæmpet 2-1 sejr over rækkens nummer to fra Brøndby. Stillingen ved pausen var 2-0. Det lignede en sikker sejr, da kampuret rundede de 90 minutter, men i starten af dommerens tillægstid på syv minutter fik Brøndby reduceret til 1-2 på straffe, og havde derefter to gode muligheder, herunder et skud på stolpen, for at udligne til 2-2. Men de stærkt kæmpende lyseblå spillere red stormen af.

-Det er en kamp, hvor vi er i fornuftig kontrol det meste af kampen. Det er først de sidste 10-15 minutter, hvor det bliver lidt hektisk, og hvor vi for alvor kommer under pres, fordi vi ikke magter at få sat afleveringer sammen, og får lagt de omstillinger ude i frimærkerne, som vi gjorde i 1. halvleg og langt inde i 2. halvleg. Men ellers er vi i fin kontrol. De sidste 20 minutter får de alle kendelser, hvilket gør, at det bliver lidt mere panisk, men alle drengene ved, hvad der skal til i dag. De knokler på og arbejder pivhårdt, og giver alt hvad de har, fortalte cheftræner Karsten Andersen lige efter kampens afslutning.

De to målscorere i kampen for HFK/SønderjyskE var Sebastian Jessen og Adam Zogovic. Vi fangede den ene af dem på vej ud af banen.

-Vi kommer flot ud og scorer efter 10 minutter. Herefter presser vi videre og kommer foran 2-0. Til sidst i kampen får Brøndby overtaget, og vi ved godt den skal fightes hjem, men en flot holdindsats og outstanding fight fra alle gutterne, fortalte en tydelig glad Sebastian Jessen

U15- og U19-liga tabte mod Brøndby

Tidligere på eftermiddagen mødte U15-liga og U19-liga også Brøndby, men her blev det desværre til to nederlag på henholdsvis 0-3 og 0-1. Trænerne havde følgende kommentarer efter kampen.

-Vi spiller en fin første halvleg, hvor vi er gode i vores forsvarsspil. Vi er “på” mentalt og får samtidig i perioder sat nogle fine ting sammen på bolden. Vi kommer dog skidt ud til anden halvleg og kommer hurtigt bagud 0-2. Vi bakker, og virker bange for det tempo som Brøndby kommer med. Derfra bliver det op ad bakke, og i anden halvleg får vi aldrig rigtig fat i kampen igen.  Vi mangler modenhed og coolness, da vi bliver ramt på modgang i kampen, men vi må også give kredit til et godt Brøndby hold, som vinder fortjent med 3-0, fortalte Cheftræner Michael Meyhoff efter kampen.

U19 havde desværre heller ikke heldet med sig, og tabte lidt uheldigt.

-En lige kamp hvor vi kreerede en håndfuld store chancer, men den sidste skarphed manglede. En god præstation af spillerne, men belønningen udeblev desværre, fortalte cheftræner Thomas Skou Jensen efter kampen.

Tekst til foto: Målscorer for U17-liga, Sebastian Jessen

Lørdag D. 6. April 14:00