Søg

Flere A-licens trænere og endnu større investering i talentudviklingen

Per Jessen, 6. juni 2016, kl. 15:00

HFK/SønderjyskE styrker talentudviklingen med flere A-licens trænere, en fuldtidsansat U15 træner samt en deltidsansat U13 træner i trænerteamet til den kommende sæson.

Karsten Andersen fortæller kort om ideerne bag den ekstra talentinvestering:
”Hvis vi skal være blandt de bedste talentudviklere i Danmark kræver det først og fremmest dygtige, veluddannede, hårdt arbejdende og dedikerede trænere. Det har været vores ambition, med den nye trænerkabale at samtlige cheftrænere omkring eliteholdene, minimum har en A-licens træneruddannelse eller er tæt på at færdiggøre den, at de brænder for talentudvikling og unge mennesker samt at de har livserfaring og trænererfaring med ungdomselite fodbold”.

Ny U13 cheftræner bliver A-licens træner Kenneth Baggesgaard, der kommer fra jobbet som U14 træner i Randers. Kenneth er 29 år og har i en årrække været i Randers. Kenneth er en træner, der virkelig er dygtig indenfor den tekniske træning. Kenneth er ansat på en 1-årig deltidsaftale. B-licens træner Marcus Haagensen bliver ny assistenttræner på U13.
Den kommende U14 cheftræner er også et nyt ansigt og det er Mohammed Hamad, som kommer fra et job som U16 træner i FC Sønderborg. Mohammed er 30 år og er i gang med A-licens uddannelsen som han afslutter til nytår. Mohammed har tidligere både trænet U14 og U15 i FC Sønderborg. Mohammed har selv en baggrund som spiller på højt niveau og han er ansat på en 3-årig aftale. B-licens træner Lars Santo Gregersen bliver assistenttræner på det kommende U14 hold.

Michael Meyhoff, der er A-licens træner bliver ny U15 cheftræner og følger altså vores nuværende U14 årgang op. Michael bliver den første U15 fuldtidsansatte træner i klubben nogensinde og kan dermed fortsætte hans flotte arbejde og få en endnu større rolle i klubben både på og udenfor banen. Jacob Andreasen, som i år har været omkring vores U13, bliver assistenttræner på U15.

Ny rolle til Senthu Ariyanayagam og Søren Wølke skal skabe mere sammenhæng
Senthu som også er A-licens træner og som i den nuværende sæson har været U15 cheftræner, får en ny og spændende rolle. Hans opgave bliver at skabe sammenhæng og hjælpe med overgangen fra U15 til U17 fodbold. Senthu vil både deltage i U14, U15, U17 og U19 træninger i løbet af ugen og være kampansvarlig for U17 reserverne.
Søren Wølke som er B-licens træner, og som i den nuværende sæson har været assistent på klubbens U15 hold, og dermed været en aktiv del i at implementer den lyseblå tråd i U13,U14 og U15 træningerne, får en ny rolle som træner på klubbens U12 årgang. Sørens opgave bliver først og fremmest at implementere ”den lyseblå tråd” på U12 årgangen og hjælpe med overgangen fra U12 til U13 fodbold.
I forhold til U13 og U15 årgangene er det vigtigt at nævne at Patrick Born også har forlænget hans aftale med klubben. Patrick fortsætter i hans kombinerede rolle som både målmandstræner og fysisk træner i U13-U15 årgangene. Patricks dedikerede tilgang til den fysiske træning og hans tilstedeværelse på banen har i den grad givet et løft i vores setup.

Fordobling af trænere til IK morgentræningerne 
Med deltidsansættelsen af Kenneth Baggesgaard, fuldtidsansættelsen af Michael Meyhoff og med ansættelsen af Mohammed Hamad, Marcus Haagensen og Lars Santo Gregersen efter sommer vil morgentræningerne med idrætsklasserne uden tvivl få et yderligere løft.
I år har der været 2-3 trænere pr. træningspas og det stiger nu til 4-5 trænere pr. træningspas og alle 5 ovenstående trænere er garant for god velforberedt teknisk træning, så der er ingen tvivl om at idrætsklasseeleverne vil få et endnu større udbytte af morgentræningerne i det nye skoleår.
Ved de nye ansættelser har vi også fået mulighed for at træne umiddelbart lige efter skole med U14 og U15 og ikke kun med U17 og U19. Det betyder en langt mere sammenhængende dag for drengene og alle U14, 15, 17 og 19 vil alle drengene vil være færdige senest kl.1730 – 1745 med både skole og træning.

U17 og U19
Thomas Vilstrup som er A-licens træner fortsætter som U17 cheftræner, og han får en ny og spændende assistenttræner, Lennard Pedersen. Lennard er 35 år og også A-licens træner. Lennard har de seneste år været omkring kvindelandsholdet på Færøerne, men til sommer bliver han altså også en del af HFK/SønderjyskE talentteam.
U19 trænerteamet vil være det samme som indeværende sæson. Karsten Andersen som også er A-licens træner fortsætter som U19 cheftræner og Jens Jacob Sørensen fortsætter i rollen som assistenttræner.
Målmandstræner Brian Dupont fortsætter også i klubben. Brian har netop afsluttet Goalkeeper-Advance uddannelsen, A-licens som er den højeste målmandsuddannelse i Danmark. Brian er overordnet ansvarlig for målmandstræningen i HFK/ SE fra U13-U19. I den funktion arbejder han sammen med Patrick Born og de to sikrer i fællesskab velkvalificeret træning og input til vores bedste målmænd i klubben.
A-licens træner Henrik Hansen, som er ansat som A+ Træner i klubben, fortsætter i samme rolle efter sommer. Henriks rolle er at sikre udviklingen for klubbens største U17, U19 og U20 talenter og hjælpe dem med overgangen fra de ældste talenthold til superligaholdet.
Yannick Durand fortsætter som overordnet ansvarlig for den fysiske træning fra Superligaholdet og helt ned til og med U13. I det samarbejde er Tobias Dige og Patrick Born de øvrige i trekløveret omkring planlægningen og implementeringen af vores fysiske træning – både Yannick Durand og Tobias Dige er desuden fuldtidsansatte.

En samlet klub – vi udvikler eliten og bredden i samarbejde
Den store investering, der sker i talentarbejdet efter sommer er kun blevet en realitet efter et tæt samarbejde mellem Haderslev FK og SønderjyskE. Karsten Andersen og Drengeafdelingsformand i HFK Fin Andersen uddyber; ” Det er et historisk stærkt setup vi sammen har lavet omkring eliteholdene til den kommende sæson.
Vi har nu 9 A-licens trænere og en håndfuld B-licens trænere og veluddannede fultidsansatte fysiske trænere omkring eliteholdene. Samtidig oplever vi en stærk interesse fra både bredde og elite trænere om at samarbejde endnu mere og skabe endnu mere sammenhæng i klubben. Eksempelvis har flere breddetrænere efter sommer takket ja til tilbuddet om at være med til nogle af de ugentlige træninger i eliteafdelingen for at finde inspiration og skabe relationer. Ligesom klubbens elitetrænere har sagt ja til at følge breddeholdene endnu tættere end i den forgangne sæson”.

Træneroversigt for eliteholdene for sæsonen 2016-2017

U13:                                                                                                                                                                     
Cheftræner: Kenneth Leding Baggesgaard
Assistenttræner: Marcus Haagensen
Målmandstræner og fysisk træner: Patrick Born

U14:                                                                                                                                                              
Cheftræner: Mohammed Hamad
Assistenttræner: Lars Santo Gregersen
Målmandstræner og fysisk træner: Patrick Born

U15:                                                                                                                                                           
Cheftræner: Michael Meyhoff Andersen
Assistenttræner: Jacob Andreasen
Målmandstræner og fysisk træner: Patrick Born

U17:                                                                                                                                                                       
Cheftræner: Thomas Vilstrup
Assistenttræner: Lennard Pedersen
Reserveholds ansvarlig: Senthu Ariyanayagam
Målmandstræner: Brian Dupont
Fysisk træner: Tobias Dige og Yannick Durand

U19:                                                                                                                                                                       
Cheftræner: Karsten Andersen
Assistenttræner: Jens Jacob Sørensen
Målmandstræner: Brian Dupont
Fysisk træner: Tobias Dige og Yannick Durand

A+Træner:                                                                                                                                                                 
Henrik Hansen

T+Træner:                                                                                                                                                              
Thomas Vilstrup

Idrætsklasse:                                                                                                                                                             
IK Koordinator og IK træner: Michael Meyhoff
IK trænere: Kenneth Baggesgaard, Mohammed Hamad, Lars Santo og Marcus Haagensen

Akademi:                                                                                                                                                       
Akademi leder: Calle Stenger
Akademi trænere: Karsten Andersen, Thomas Vilstrup, Jens Jacob Sørensen og Lennard Pedersen.

Rigtig god sommer.
Talentteamet i HFK/ SE


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus