Søg

Finalestævnet står for døren: Status på sæson 2 i eSuperliga

Per Jessen, 16. april 2019, kl. 17:00

Sæson 2 i eSuperliga nærmer sig sin afgørelse. Ondag den 17. april afvikles finalestævnet i K.B. Hallen i København. Det hele kan kan ses på dplay og Canal 9.

Selvom SønderjyskE ikke kom i slutspillet, så er e-sportsfolkene i lyseblåt også med ved finalestævnet. De stiller ligesom de andre klubber op til ”Beat-A-Pro”, hvor man i fanzonen kan prøve at udfordre esuperligaspillerne.

– Finalestævnet er en god afslutning på en god sæson. Det var et stort show sidste sæson, og det bliver det sikkert igen. Der er i forvejen en god stemning holdene imellem, og det hele bliver kun bedre med en masse tilskuere, siger SønderjyskE-træner Morten Hoeg.

I forhold til den første sæson, så avancerede SønderjyskE et par pladser og øgede pointhøsten fra 9 til 12 point. Det resulterede i en 13.-plads blandt de 16 hold. Magnus Rabeck og Jamal Ahmad Al-Badry var gengangere på SønderjyskE-holdet, der til sæson nummer to blev udvidet med Niels Kjær Østergaard-Nielsen.

– Vi er gået frem resultatmæssigt, men også spillemæssigt har vi rykket os meget. Og så er vi gået fra at have to til tre spillere. Det har givet en sund konkurrence om pladserne  og mere ro på holdet, da vi ikke er afhængige af de samme to spillere skal præstere hver gang, forklarer Morten Hoeg.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus