Søg

Fem nedslag: Topholdet skød med skarpt

Jacob Ravn, 2. marts 2020, kl. 21:46

Det blev desværre et 0-3-nederlag, da vi mandag aften gæstede topholdet FC Midtjylland på MCH Arena. Her giver vi dig kampen kort, dagens profil, dagens detalje, dagens tal og næste kamp.

Kampen kort
Vi startede kampen fornuftigt og var fremme og snuse til et par chancer, men da midtjyderne fik mulighederne, skød de altså med skarpt. Det blev 1-0 efter 20 minutter, da Awer Mabil bankede bolden ind efter en kontra. Otte minutter senere blev det 2-0, da Paulinho smadrede bolden op i krydset fra 26-28 meter. Og kort før pausen blev det også 3-0 ved Ronnie Schwartz. Hullet blev lukket efter pausen, men der kunne ikke pilles ved topholdets sikre sejr.

Dagens profil
Hjemmepublikummet stemte på Paulinho som kampens bedste spiller. Vi undlader her en tilsvarende kåring for udeholdet, men det er værd at bemærke, at græske Theofanis Mavrommatis debuterede i 3F Superligaen, og Pierre Kanstrup var tilbage i den lyseblå trøje – den klædte ham.

Dagens detalje
Det var måske sæsonens bedste mål, vi så, da Paulinho knaldede kuglen i kassen langt udefra. Målet blev vist igen og igen på tv og storskærmene på MCH Arena, og det er bare at tage hatten af for sådan et mål.

Dagens tal
8.103 tilskuere var på plads på MCH Arena, og de 58 var SønderjyskE-fans i udebaneafsnittet. De tog kampen godt op mod FCM’s fantribune, og vi takker for den fine støtte.

Næste kamp
Vi skal i aktion allerede på torsdag igen, når vi møder Randers FC på udebane i Sydbank Pokalen – her gælder det kampen om en semifinalebillet. På søndag klokken 14.00 gælder det igen 3F Superligaen, og her tager vi imod OB hjemme på Sydbank Park.

Den næste kamp for Johan Absalonsen og SønderjyskE er hjemme mod OB på søndag. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus