Søg

Fem nedslag: Straffesparksscoring sikrede et vigtigt point

Jacob Ravn, 8. marts 2020, kl. 17:20

To straffesparksscoringer på Sydbank Park – et til hvert hold – betød, at det endte 1-1 mellem SønderjyskE og OB. Her giver vi dig kampen kort, dagens profil, dagens detalje, dagens tal, dagens citat og næste kamp.

Kampen kort
Det endte 1-1, da vi søndag eftermiddag tog imod OB på Sydbank Park. Vi kom godt fra start, men de store chancer udeblev, og derefter blev det en jævnbyrdig forestilling i det meste af første halvleg. OB fik scoret til 1-0 kort før pausen, da Issam Jebali scorede på et straffespark. Det var også småt med chancer i anden halvleg, men kort før tid – i det 88. minut – fik vi tildelt et straffespark, da Alexander Bah blev ulovligt nedlagt i feltet. Johan Absalonsen sparkede udligningen sikkert ind, og så endte det hele altså i en pointdeling.

Dagens profil
Det plejer at være hjemmepublikummet, der afgør, hvem der har været kampens bedste SønderjyskE-spiller, men da de nu ikke måtte komme ind, var der ingen kåring denne søndag. Måske havde de givet den til Pierre Kanstrup, der gjorde comeback på hjemmebanen, eller også kunne de give den til Alexander Bah og Johan Absalonsen, der stod bag udligningen.

Dagens detalje
Vi har bare Danmarks bedste fans i SønderjyskE. De måtte på stadion før klokken 12.00 for at sætte flag og tifo op, så Sydbank Park bare var lidt udklædt til kampen. Og de måtte vente til tv var væk efter kampen, inden de kunne fjerne tingene igen. Og så stod de ellers i 95 minutter med vind og regn i hovedet og fulgte med uden for stadion, mens de sang og trommede for at give den opbakning, det nu var muligt. Kæmpe, kæmpe respekt!

Dagens tal
33 mål har Johan Absalonsen nu scoret for SønderjyskE i 3F Superligaen, efter han scorede i dagens kamp. Dermed tangerer han Tommy Bechmann, der før sad alene på SønderjyskE-rekorden.

Dagens citat
– Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv, da jeg scorede. Jeg blev nødt til at finde en holdkammerat med det samme. Det er meget specielt nu, hvor der kun var ti mand at juble med, sagde Absalonsen til TV3 lige efter kampen.

Næste kamp
Det bliver os, der lukker 25. runde, når vi mandag den 16. marts klokken 19.00 spiller på udebane mod Brøndby. Vores næste hjemmekamp – som også er den sidste kamp i grundspillet – er søndag den 22. marts mod Silkeborg IF.

Se højdepunkter fra kampen her: 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus