Søg

Fem nedslag: Fantastisk start på foråret i 3F Superligaen

Jacob Ravn, 16. februar 2020, kl. 16:00

SønderjyskE vandt søndag 3-1 over Hobro IK og fik dermed en perfekt start på foråret i 3F Superligaen. Her giver vi dig kampen kort, dagens profil, dagens detalje, dagens tal og dagens citat.

Kampen kort
Så fik vi skudt foråret i gang på bedst tænkelig vis. En stensikker 3-1-sejr over Hobro IK, og vi fik sat tre point ind på tabellen i 3F Superligaen. Johan Absalonsen bragte os i front efter en halv times spil, og så kunne han juble med fansene på den nye Danfoss-tribune. Fantastiske scener. Kort før pausen blev det 2-0, da Anders K. Jacobsen satte Absalonsens oplæg sikkert i kassen. Det blev 3-0 kort inde i anden halvleg, da Anders K. Jacobsen sparkede på stolpen, og Rilwan Hassan stod klar til at sparke riposten i mål. Først i overtiden reducerede Hobro IK på straffespark ved Pål Kirkevold, og dermed var sejren aldrig i fare.

Dagens profil
Sikke en debut af Anders K. Jacobsen, der blev udskiftet til store klapsalver efter 72 minutter. Han scorede selv til 2-0 undervejs og havde også en fod med i de to øvrige mål – med en assist og et stolpeskud. Han blev da også kåret som kampens spiller af hjemmepublikummet.

Dagens detalje
Vinden spillede en væsentlig rolle i hele kampen, men udfordringerne var lige store for begge hold. Men vinden blæste SønderjyskE’s vej ved 2-0-målet, hvor en ballonbold endte for fødderne af en snu Johan Absalonsen, der afleverede/afsluttede, så Anders K. Jacobsen kunne øge til 2-0.

Dagens tal
4.316 tilskuere havde trodset regn og vind og KÆMPE tak til jer alle, der bakkede op om holdet på Sydbank Park. Den nye Danfoss-tribune blev taget i brug for første gang, og mange fans havde valgt at benytte de nye ståpladser, selv om det var svært at finde tørvejr, når det regnede sidelæns.

Dagens citat
Anders K. Jacobsen: – Jeg har fået et super godt indtryk af klubben. Jeg har hurtigt følt mig hjemme, og folk er så søde og rare hele vejen rundt. Jeg har haft en god fornemmelse omkring det sportslige, og SønderjyskE var min førsteprioritet, så jeg er super glad for alle indtrykkene – at det var hér, jeg landede, og at vi har fået en god start.

Næste kamp
Der venter nu to udebanekampe i træk. Søndag den 23. februar spiller vi mod FC Nordsjælland i Farum, og mandag den 2. marts spiller vi mod FC Midtjylland i Herning. Den næste hjemmekamp er 8. marts mod OB.

Gense kampens højdepunkter her: 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus