Søg

Fem nedslag: AK’s tidlige føringsmål var ikke nok

Jacob Ravn, 23. februar 2020, kl. 14:46

Anders K. Jacobens tidlige føringsmål var ikke nok i Farum. FC Nordsjælland vandt søndagens kamp med 2-1. Her giver vi dig kampen kort, dagens profil, dagens detalje, dagens tal, dagens citat og næste kamp.

Kampen kort
SønderjyskE fik en drømmestart, da Anders K. Jacobsen bragte os i front efter bare otte minutters spil. Jeppe Simonsen kom godt igennem på højre side og spillede AK fri midt i feltet, og SønderjyskE-angriberen sparkede bolden sikkert i mål. Føringen holdt en lille time, og så udlignede Mikkel Damsgaard på et frispark, der blev afrettet i muren, og med ti minutter igen scorede Abdul Mumin på hovedstød efter hjørnespark.

Dagens profil
Den københavnske SønderjyskE-fanklub, Treffpunkt, kårer altid den bedste SønderjyskE-spiller, når vi spiller på Sjælland, og denne gang tilfaldt æren målscorer Anders K. Jacobsen. Det er også værd at fremhæve Julius Eskesen og Emil Frederiksen, der begge fik debut.

Dagens detalje
Netop Emil Frederiksen var tæt på at score i sin første Superliga-kamp. Kort før sidste fløjt tog han sagen i egne fødder og fik sendt et godt skud mod mål, men bolden ramte desværre undersiden af overliggeren – men den gik desværre ikke over stregen. Den er der næste gang!

Dagens tal
81 sønderjyder var på plads i udebaneafsnittet i Farum, og de dominerede lydbilledet på Right to Dream Park. Både SønderjyskE Fodbold Support og den københavnske fangruppering, Treffpunkt, havde sendt mange mand afsted, og fra SønderjyskE skal der lyde en stor tak for støtten.

Dagens citat
– Det var dejligt at komme ind og spille og få vist mit værd i de 25 minutter, jeg fik. Jeg er glad for at få debuten, men super træt af, at vi ikke fik et point med herovre fra, sagde Emil Frederiksen efter kamp.

Næste kamp
Den næste kamp i 3F Superligaen er også på udebane. Mandag den 2. marts klokken 19.00 møder vi FC Midtjylland i Herning. Tre dage senere – torsdag den 5. marts – gælder det kvartfinalen i Sydbank Pokalen, hvor vi møder Randers FC på udebane. Den næste hjemmekamp er søndag den 8. marts, hvor vi hjemme på Sydbank Park tager imod OB.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus