Søg

Fem hovedsponsorer forlænger igen med SønderjyskE

Kell Haugaard, 12. juli 2017, kl. 5:30

Fem hovedsponsorer forlænger igen med SønderjyskE

SønderjyskEs hovedsponsorer gav i forrige sæson tilsagn om at stå last og brast med klubben. Nu har de forlænget samarbejdet, og to af sponsorerne har i et stærkt samarbejde valgt at bytte placering på spillerdragterne.

Fodboldfeberen raser fortsat i Sønderjylland, og samtidigt kan SønderjyskE nu meddele at klubbens trofaste hovedsponsorer også bakker op om landsdelens landshold i den kommende sæson:
– Vi er meget stolte over, at Frøs Sparekasse, Abena, Danfoss, Autocentralen og Davidsen Tømmerhandel har bekræftet, at de fortsætter som hovedsponsorer for SønderjyskE Fodbold. De fem virksomheder har i alle år optrådt utroligt loyalt, og de har især markeret deres store opbakning og støtte i de perioder, hvor der i perioder har været store udfordringer og skyerne har været grå, siger adm. direktør Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:

– Man kan vel godt uden at overdrive sige, at der i de sidste par sæsoner har været næsten skyfrit, og vi har virkelig glædet os over de positive resultater på banen og ikke mindst en stor og øget opbakning fra alle egne af landsdelen til fodboldprojektet.

– Vi har dyb respekt for den gensidige kommunikation og samarbejdet mellem vores trofaste hovedsponsorer. Et meget synligt eksempel er, at Danfoss og Frøs Sparekasse fra sæsonstart bytter placering på spillerdragterne. Det kendte Danfoss logo vil fremover pryde brystet på trøjerne, og Frøs logoet bliver placeret på spillernes shorts. Folkene hos Frøs Sparekasse har igen været utroligt løsningsorienterede gennem hele processen, hvor ikke mindre end fem virksomheder løfter i flok, og det fortæller bare alt om Frøs´ store hjerte og opbakning til hele landsdelsprojektet SønderjyskE, understreger Klaus B. Rasmussen.

Områdeerhvervschef i Frøs Sparekasse, Ole V. B. Andersen, siger om forlængelsen af hovedsponsoraftalen:
– Som et lokalt pengeinstitut med fødderne solidt plantet i den sønderjyske muld, så er det helt naturligt for Frøs Sparekasse, at vi både i svære og i gode tider støtter op omkring det SønderjyskE landsdelsprojekt. Det var derfor naturligt for Frøs Sparekasse, at vi allerede for et stykke tid siden, tilkendegav vores støtte fremadrettet, således at spillere, trænere, ledere m.m. kunne have den fornødne ro til at kunne koncentrere sig om spillet på banen samt at kunne forberede sig til den nye sæson. Vi sætter stor pris på dialogen hovedsponsorerne imellem, og da Danfoss udtrykte ønske om at måtte pryde brystet af spillertrøjerne, så var vi straks klar til en dialog om dette. For Frøs Sparekasse står det SønderjyskE landsdelsprojekt højt på dagsorden, og det er derfor også i denne sag naturligt for os, at vi i fællesskab finder den bedste løsning for Hovedsponsorerne og SønderjyskE.

– Den nye sæson står for døren, og fra Frøs Sparekasse ønsker vi alle i og omkring SønderjyskE en god sæson, med forhåbentlig mange gode oplevelser, siger Ole V. B. Andersen. Konsolidere din gæld med lånet programmer, der tilbydes af Sambla. Læs mere på hjemmesiden.

I SønderjyskE lejren er der også lutter smil over andre områder på det lyseblå fodboldflagskib:
– Vi skrev faktisk endnu et kapitel til historiebøgerne i sidste sæson, hvor flere end 100.000 tilskuere mødte op til vores hjemmekampe. Der blæser også meget positive vinde i forhold til den længe ventede udbygning af stadion i Haderslev. Vi håber på en afklaring i det tidlige efterår således, at den første af et par etaper kan sættes i gang inden det bliver vinter, smiler Klaus B. Rasmussen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus