Søg

Fem grunde til at komme på Sydbank Park på søndag

Jacob Ravn, 14. februar 2020, kl. 11:45

Der er mange gode grunde til at komme på Sydbank Park på søndag klokken 12.00 mod Hobro IK. Vi har samlet fem af dem her.

1. Det er frygteligt længe siden, vi sidst spillede på hjemmebane. Det var den 8. december, hvor vi vandt 2-1 over Esbjerg, så det er over to måneder siden. Nu er det igen tid til at trække i den lyseblå trøje og komme på stadion og bakke op om holdet, som har brug for støtten i det meget spændende forår, der venter i 3F Superligaen.

2. Der var engang, hvor vi alle drømte om et lukket fodboldstadion i Haderslev – nu står det der! Håndværkerne har været flittige i vintermånederne, og derfor står den nye nordtribune – Danfoss-tribunen – klar til at blive indtaget af SønderjyskE-fansene. Det er et smukt syn – kom selv og se det.

3. Fansene holder flyttedag og skal for første gang samles bag det ene mål i det afsnit, der kaldes for Blue Section. Nu skal der ekstra smæk på, og forhåbentligt kan de nye forbedrede forhold også smitte af på resten af stadion. Vi giver den alle lige ti procent ekstra, ikke?

4. Der er gode rabatter i årets første kamp. Familier kan med fordel placere sig i 3F Familieafsnittet, hvor siddepladserne er lidt billigere, og der er halv pris på op til tre børn pr. betalende voksen. Hvis du vil stå i det nye stemningsafsnit, kan du komme ind til halv pris. Børn i Haderslev kan i øvrigt komme gratis ind, hvis de bruger det Funcard, der er blevet uddelt i kommunens skoler lige før vinterferien.

5. Sportsligt er der masser på spil. Vi skal godt fra land i 3F Superligaen. Vi skal have en sejr, og der kan du være med til at gøre en forskel ved at bakke godt op om holdet. Statistikken er med os, for vi har aldrig tabt en hjemmekamp til Hobro IK. Og statistikken siger også, at du skal blive på stadion i hele kampen, for vi har scoret 18 af vores 24 mål i anden halvleg, og på den konto er vi bedst i ligaen.

Køb din billet til kampen her.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus