Søg

Fem grunde til at komme på Sydbank Park mod FCN

Jacob Ravn, 18. oktober 2019, kl. 15:00

Der er mange gode grunde til at komme til lørdagens kamp mod FC Nordsjælland i 3F Superligaen. Vi har fremhævet fem af dem.

1. Det er ved at være længe siden, hva’? Selv om du nok stadig kan smage sejrens sødme fra Brøndby-kampen, er det altså tre uger siden nu. Landskampspausen var ekstra sjov denne gang, da vi havde fire spillere afsted i diverse nationaldragter, men nu handler det igen om det, som vi alle elsker allermest – 3F Superligaen.

2. To sejre i træk var skønt og tiltrængt, men vi er ikke mætte. Nu går vi benhårdt efter tre i træk. Det er næsten to år siden, vi sidst ramte sådan en stime, så det vil vi meget gerne prøve igen. Nu skal det være – og vi har brug for din opbakning for, at det kan lykkes.

3. Det er 13. runde af 3F Superligaen, og det betyder også, at det er tid til den første rate af tv-pengene. Derfor vil der også være en kontant belønning, hvis vi kan spille os op i top seks, som lige nu kun er ét point væk. Den mulighed skal forfølges.

4. Efterårsferien går på hæld, så en tur på Sydbank Park vil være en flot afslutning. Husk, at der som altid er optakt i boldgaden under Pro Tech CNC-tribunen halvanden time før kampstart, hvor der både er underholdning for store og små.

5. Over 6.000 tilskuere trodsede massivt regnvejr mod Brøndby og mange tak for det! Vejrudsigten for søndag eftermiddag ser noget bedre ud denne gang – i skrivende stund 14 grader og næsten ingen vind. Det fås ikke meget bedre for årstiden.

Vi ses søndag klokken 14.00 på Sydbank Park.

Køb din billet til kampen her.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus