Søg

Fem grunde til at komme på Sydbank Park mod FCM

Jacob Ravn, 24. august 2019, kl. 10:14

Der er mange grunde til at komme på Sydbank Park søndag klokken 16.00 mod FC Midtjylland – vi har fremhævet fem af dem her.

1. FC Midtjylland er ganske vist en stor mundfuld, men vi har de seneste sæsoner haft et ret godt tag på dem hjemme på Sydbank Park. De fem seneste hjemmekampe mod FCM har givet tre SønderjyskE-sejre, en uafgjort og et nederlag. Det må give optimisme for fuld pointhøst på søndag.

2. Det bliver vanvittigt godt vejr på søndag. Vejrudsigten siger i skrivende stund sol og 25 grader. Du kan nå en strandtur, inden du drager mod stadion, og så kan du forkæle dig selv med kølige drikke på Sydbank Park. What’s not to like?

3. Der bliver talt meget om spilletidspunkter, men denne gang er der ikke noget at klage over. Søndag klokken 16 er næsten lige som i de gode, gamle dage. Tag en velgrillet ringriderpølse med, mens du er her – så slipper du for at lave aftensmad, når du kommer hjem.

4. Der er ikke noget skønnere end at se fodbold med ligesindede, og dem har der været mange af på Sydbank Park i denne sæson. Med 5.770 tilskuere i gennemsnit har der været en flot ramme om kampene, og spillerne har virkelig kunnet mærke den store opbakning på hjemmebanen. Lad det endelig vare ved.

5. Efter søndagens kamp går der næsten tre uger, inden vi igen spiller på hjemmebane, og det er lang tid at vente. Så kom på Sydbank Park og brug din al din energi på at klappe, synge og råbe – der er god tid til at komme sig i.

Vi ses på Sydbank Park.

Køb din billet til kampen her.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus