Søg

Fem grunde til at komme på Sydbank Park mod EfB

Jacob Ravn, 7. december 2019, kl. 12:00

Der er mange gode grunde til at komme på Sydbank Park på søndag til kampen mod EfB. Vi har fremhævet fem af dem her.

1. Det er årets sidste hjemmekamp. Selvfølgelig skal den ses. En vinter uden Superliga-fodbold er lang, og du vil helt sikkert komme til at få abstinenser, så tag nu lige den sidste omgang. Det vil du ikke fortryde. Efter kampen går der over to måneder, inden vi ses igen på Sydbank Park.

2. Den seneste sejr ligger desværre et stykke tilbage i efteråret – men det var mod EfB, at den kom, så skal vi ikke satse på, at det er et tegn, og nu er det tid igen? Statistikken mod EfB er i hvert fald fremragende. Vi er ubesejrede mod EfB i 3F Superligaen i de seneste 11 hjemmekampe, og EfB har ikke vundet på vores bane siden 2005. Lad det endelig fortsætte.

3. Det er nu, at vi har allermest brug for opbakning. Vi tror på, at vi sammen er stærkest, og det har virkelig betydning, når spillerne kan mærke, at I er med ude på tilskuerpladserne. Så brug dine sidste kræfter for i år på at råbe, klappe og synge – du kan være med til at gøre en forskel.

4. Det nye SønderjyskE Magasin blev uddelt ved den seneste hjemmekamp, men du kan stadig få fingrene i det på stadion. Der vil blandt andet være en stak i Reick Møbler Boldgaden under Pro Tech CNC-tribunen, hvor der som altid er underholdning før kampen.

5. Årets sidste arrangement i 3F Familieafsnittet bliver anført af julemanden og Alexander Bah – så får du ikke en meget stærkere duo. Julemanden spreder hygge, mens Bah skriver autografer og stiller sig til rådighed for selfies med fansene.

Køb billet til kampen her.

 

KAMPSPONSOR: 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus