Søg

Fem grunde til at komme på Sydbank Park

Jacob Ravn, 23. november 2019, kl. 8:00

Der er mange grunde til at komme på Sydbank Park på søndag, og vi har fremhævet fem af dem her.

1. Det er næsten ikke til at huske, hvornår vi så hinanden sidst. Søndag er det 28 dage, siden vi sidst spillede hjemme, så vi savner i den grad Sydbank Park og den gode opbakning på hjemmebanen.

2. Lige om lidt går der gløgg og æbleskiver i den, så det er med at få tanket fodbold, mens du har chancen. Nu er der kun to hjemmekampe tilbage i 2019 – søndagens kamp mod Lyngby og den 8. december mod EfB. Det er nu, du har en undskyldning for at melde fra til juletamtam.

3. Sammen er vi stærkest, og vi kan virkelig bruge din opbakning, når vi skal forsøge at vende skuden i 3F Superligaen. Så hvis du skal til- og fravælge nogle kampe i løbet af sæsonen, vil vi kraftigt anmode om, at du tilvælger den her mod Lyngby, for der er brug for alle gode kræfter i kampen for de tre point.

4. Vi vandt 3-0, da vi mødte Lyngby i tredje runde i juli, og statistikken taler også for en SønderjyskE-gevinst. Vi har ikke tabt en Superligakamp mod Lyngby siden starten af 2017/2018 sæsonen (fem kampe, tre sejre, to krydser), og dermed er Lyngby det hold, vi har haft det bedste tag på i den periode.

5. Husk, at du kan tage en spritny udgave af SønderjyskE Magasinet med dig hjem efter kampen. De bliver uddelt gratis af vores U19-spillere ved alle udgange, når du forlader stadion. Her kan du læse en masse spændende historie om SønderjyskE Fodbold og de øvrige SønderjyskE-hold.

Køb din billet til kampen her.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus