Søg

FCN skød skarpere end SønderjyskE

Jacob Ravn, 20. oktober 2019, kl. 17:04

En skidt start på anden halvleg blev dyr for SønderjyskE, der tabte 4-1 hjemme på Sydbank Park.

SønderjyskE jagtede den tredje sejr på stribe søndag eftermiddag, men det endte desværre med et ærgerligt og unødvendigt stort nederlag på 1-4 til FC Nordsjælland på Sydbank Park.

Det startede skidt for hjemmeholdet, da Mikkel Damsgaard sendte et projektil i netmaskerne efter otte minutters spil, men SønderjyskE svarede hurtigt igen.

Bare fem minutter senere havde Mart Lieder bolden i mål, men det blev fejlagtigt annulleret for offside.

Den fortjente udligning faldt i stedet midtvejs i halvlegen, da Jeppe Simonsen viste sit gamle angrebsgen frem og køligt lobbede bolden ind over FCN’s målmand. Mart Lieder stod for oplægget.

SønderjyskE var dominerende i første halvleg, og det var tæt på en sønderjysk 2-1-føring lige inden pausen, da Patrick Banggaard fik hovedet på et indlæg, men bolden blev headet i jorden og sprang efterfølgende lige over mål.

Indtrykket af en god første halvleg blev hurtigt glemt i anden halvlegs start, hvor gæsterne slog til to gange inden for fem minutter. Kian Hansen og Mikkel Damsgaard kom begge frem til chancer tæt under mål, og så var det ingen sag for dem at bringe FCN på 2-1 og 3-1.

SønderjyskE gav ikke op og kom frem til et par gode muligheder for reducering – tættest på var Mart Lieder, der fik en frispilning fra en FCN-spiller, men hollænderens afslutning gik lige ti centimeter forbi mål.

Ti minutter før tid lukkede og slukkede Mohammed Kudus med sin scoring til 4-1, da han kom alene igennem med Sebastian Mielitz.

Et ærgerligt nederlag efter en god SønderjyskE-periode, men vi arbejdet ufortrødent videre.

Allerede søndag den 27. oktober venter en ny kamp på Sydbank Park, når AaB kommer på besøg.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus