Søg

Fantastiske medrejsende fans var vidner til nederlag

Søren Pabst, 22. oktober 2016, kl. 17:51

Af Søren Pabst

Som før nævnt, så skulle der her til eftermiddag spilles en kamp mellem 2 af Superligaens mest formstærke hold.

Det foregik på Lyngby Stadion hvor de normalt lyseblå, i dag troppede op i rød.

Drama må være overskriften fra kampen, tydeligt var det også at, især SønderjyskE skulle finde fodfæste i en nervøs kamp.
Det kostede dyrt, for de kongenblå fra Lyngby Boldklub kørte hårdt på og allerede efter 6 minutter kom føringsmålet så. Kim Ojo kommer højest på et flot indlæg, inden han header den flot ind, henover Lukas Fernandes, som for første gang i 9 halvlege lukker mål ind.

1-0 og så var der selvfølgelig endnu mere pres på de, i dag rødklædte, SønderjyskE-drenge.

Resten af 1. halvleg var der så lagt op til en jagt på det forløsende mål til udligningen, men det blev ved 1-0 til halvleg, til trods for et par gode forsøg. Især Zinckernagel kom tæt på, efter et fladt indlæg af Madsen, men Philip sender den lige netop over Jesper Hansens mål.

Dermed var der lagt i kakkelovnen til at der skulle leveres endnu et comeback af de sønderjydske krigere.
Det startede ganske fint og SønderjyskE kom næsten blæsende ud efter pausen, men Lyngby BK modstod presset og afviste flere gange gode opspilsmuligheder.
Efter 56 minutter fik SønderjyskE en stor mulighed, da der bliver tildelt frispark lige udenfor feltet og Nicolaj Madsen, som før har sat kuglen ind på frispark, skulle sparke. Ind ville den dog ikke, men det ledte til gentagne hjørnespark. Dog stadig ingen held for SønderjyskE’s drenge og det så ud til at det ikke ville blive SønderjyskEs dag i dag.

Der var dømt comeback til både Johan Absalonsen og Tommy Bechmann i dagens kamp, begge har været ude med skader.

Håbet på at nogen af dem skulle være med til at ændre kampen var stort og begge modtog store applauser fra de mange medrejsende fans.

Historien skule dog blive en anden. Efter 77 minutter kom et tilfældigt nedfald til Lyngby BKs Jesper Christjansen, som sparkede hårdt lige på Lukas Fernandes som ikke kan gøre andet end at snitte den videre ind i målet.

2-0 med godt 10 minutter tilbage af kampen og nu så det meget svært ud at få noget med fra Lyngby.

Et par sporadiske forsøg hist og her var alt det blev det, men et veldisciplineret Lyngby-hold afviste hver gang.

Kampen ender desværre fortjent 2-0 til de kongeblå, på en meget meget kold efterårsdag i det sjællandske.

Dagens højdepunkt i dag var de omkring 100 mand der var mødt op på udebane-sektionen i dag. Det kan vores klub ikke være andet end pave-stolte over! TAK FOR STØTTEN!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus