Søg

Fanis: – Jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet

Jacob Ravn, 31. januar 2020, kl. 20:04

Theofanis Mavrommatis glæder sig til skiftet til SønderjyskE, og han håber på spilletid i foråret, så han kan hjælpe holdet i 3F Superligaen.

SønderjyskE har for første gang en græker i truppen, efter Theofanis Mavrommatis fredag blev tilknyttet på en lejeaftale fra Panathinaikos FC.

Fanis, som han kaldes, er glad og meget taknemmelig for, at aftalen nu er kommet på plads.

– Det har været en lang dag, men jeg er meget glad nu. Jeg fløj hertil tidligt i morges med min agent, og efter et møde med sportschefen (Hans Jørgen Haysen, red.) tog vi til holdets træningskamp. Det var en god kamp med en masse energi, og det kan jeg godt lide. Det er det her, jeg har brug for i min karriere, og jeg er glad for dette skridt. Det her kan gøre, at jeg kan udvikle mig yderligere som person og fodboldspiller, siger den 23-årige græker.

– Mit første indtryk af klubben er rigtig godt. Alle har taget godt imod mig, og det vil jeg gerne sige tak for.

Fanis ved, at der venter SønderjyskE en overlevelseskamp i foråret, og han håber, at han kan få lov til at hjælpe holdet i den rigtige retning.

– Jeg vil selvfølgelig gerne spille så meget som muligt, og jeg håber, at jeg kan være med til at hjælpe holdet i foråret. Jeg ser det her som en spændende mulighed for mig, og det har ikke været svært at tage beslutningen, siger han.

Theofanis Mavrommatis har spillet 24 førsteholdskampe for storklubben Panathinaikos FC, men til dem, der ikke følger med i græsk ligafodbold, forklarer Fanis her, hvad det er, der kendetegner ham som spiller:

– Jeg er en spiller med meget energi. Jeg vil vinde alle dueller og tacklinger. Jeg kan garantere, at jeg vil give alt på banen, og jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet, fastslår Fanis.

Den nye forsvarsspiller træner første gang med sine nye holdkammerater lørdag formiddag.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus