Søg

Færøsk stortalent til SønderjyskE

Per Jessen, 5. januar 2017, kl. 9:39

SønderjyskE har skrevet kontrakt med 18-årige Teit Jacobsen, der med øjeblikkelig virkning skifter fra HB Torshavn. Aftalen med den talentfulde færing løber frem til sommeren 2020.

Teit Jacobsen gennemgik tidligere i dag et lægetjek og underskrev efterfølgende kontrakten med SønderjyskE.

– Vi havde Teit til en uges prøvetræning i efteråret, og han spillede også en kamp med reserveholdet. Det vi så faldt rigtigt meget i vores smag. Han er en tovejs-spiller, der arbejder hårdt og er meget opportunistisk i sit spil, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Den unge færing opererer både som kant og angriber, og han markerede sig med to mål i reserveholdskampen mod Esbjerg tilbage i november. Han har været fast man hos HB Torshavn, hvor han har spillet 25 af 27 ligakampe. Med klubben har han spillet Europa League-kvalifikation de to seneste sæsoner, og han har over 30 U-landskampe på CV’et. Han debuterede kun få dage efter sin 18 års fødselsdag på Færøernes U21-landshold. Med U19-landsholdet var han i november med til at besejre Montenegro 2-1.

– Han er fortsat U19-spiller, men en fysisk stærk og talentfuld spiller, der kommer til at indgå i vores superligatrup. Når det så er sagt, så er han stadigvæk en ung spiller, som skal bygges op og have tid til at udvikle sig, forklarer Haysen.

Fakta Teit Jacobsen

Nationalitet: Færøerne
Alder: 18 år (16.03.1998)
Position: Kant/angriber
U-landskampe: 32
Tidligere klubber: HB Torshavn
Kontrakt: 3½ år (indtil 30.06.2020)

Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus