Søg

Endnu en skøn Superliga-søndag for SønderjyskE

Jacob Ravn, 6. oktober 2019, kl. 15:05

Skøn Superliga-søndag i Esbjerg, hvor SønderjyskE sejrede 2-1 over EfB.

Så bliver sådan en Superliga-søndag ikke skønnere.

SønderjyskE fulgte den gode hjemmebanepræstation mod Brøndby IF op med en stærk kamp i Esbjerg, hvor SønderjyskE vandt 2-1.

SønderjyskE kom stærkt ud til kampen og tilspillede sig flere gode chancer i det første kvarter. Johan Absalonsen brændte en stor chance efter et godt oplæg af Mart Lieder, og Marco Rojas’ afslutning på Absalonsens aflevering sneg sig kun lige forbi fjerneste stang.

Kort efter scorede Rojas også et fremragende mål, men det blev – korrekt – annulleret, da Christian Jakobsen i forbindelse med sin aflevering lavede et frispark på en EfB’er.

Herefter blev det mere jævnbyrdigt, og Kees Luijckx hjalp godt til i defensiven, hvor han blokerede nogle vestjyske afslutninger med brystet.

Stefan Gartenmann havde også en kvalificeret afslutning lige før pausen, men bolden tog ydersiden af stolpen.

SønderjyskE fortsatte med at være dominerende efter pausen, og det var helt fortjent, at Mart Lieder bragte udeholdet i front. At den afgørende frispilning så skulle komme fra Rudolph Austin var en uventet gave, som hollænderen takkede for og sparkede bolden konsekvent i mål.

Blot få minutter senere blev føringen fordoblet. Efter et hurtigt kontraangreb spillede Rilwan Hassan bolden ind til Stefan Gartenmann, der stangede bolden uimodståeligt i kassen.

EfB havde chancen for en reducering med et kvarter igen, da vestjyderne fik et straffespark, men afslutningen tog overliggeren.

SønderjyskE stod godt imod i slutfasen, og først i overtiden fik EfB reduceret og tættere på point, kom hjemmeholdet ikke.

SønderjyskE satte igen tre point ind på kontoen, og status for 12 kampe er nu fire sejre, seks uafgjorte og blot to nederlag.

Den næste kamp i 3F Superligaen spilles søndag den 20. oktober på Sydbank Park, hvor FC Nordsjælland er modstanderen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus